25.3 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Γιόρτασε τα 56 και ήταν σαν κοριτσάκι με floral look «πρώτης κυρίας»

Ειδήσεις Ελλάδα

Είναι Αυστραλέζα αλλά έχει πολιτογραφηθεί Βρετανίδα.

Η διάσημη «πριγκίπισσα της ποπ» Κάιλι Μινόγκ μαγνήτισε τα φλας στο πρόσφατο πάρτι γενεθλίων της στο ιδιωτικό club  Annabel’ s του Λονδίνου. Η εικόνα της ξεσήκωσε και πάλι δημοσιεύματα για το πόσο νέα δείχνει. Μάλιστα, τη συγκεκριμένη βραδιά γιόρτασε ταυτόχρονα τα 56 της χρόνια αλλά και την 4ετία της εταιρείας κρασιών της «Kylie Minogue Wine». Όπως γράφτηκε, η συγκεκριμένη επιχειρηματική της δραστηριότητα μετράει πωλήσεις 15 εκατομμυρίων φιαλών!

Η τραγουδίστρια πάντα ξανθούλα, χαριτωμένη και μικροσκοπική ντύθηκε σε πιο elegant style από ότι συνήθως. Επέλεξε ένα μάξι φόρεμα από βαρύ μεταξωτό με λουλουδένιο εμπριμέ και πελώριο φιόγκο στη μέση. Ρούχο διαχρονικό, που συνήθως βρίσκεται στην γκαρνταρόμπα μιας first lady…

Η συγκεκριμένη δημιουργία σε μοβ και φούξια τόνους, προέρχεται από το ρομαντικό, new vintage label Erdem που εδρεύει στη βρετανική πρωτεύουσα και συγκεκριμένα είναι της Pre-Fall 2024 collection.

Η Κάιλι με αυτή την κλασική αμφίεση διαμήνυσε πως ο χρόνος δεν την πτοεί διόλου. Η φρεσκάδα και η νεανικότητά της έχει σχολιαστεί πολλές φορές στα media. Εκείνη επιμένει πάντως ότι δεν είναι φίλη του botox. Προτιμάει να χαμογελάει πολύ, να προσέχει τη διατροφή της και να είναι πολύ συνεπής με τη γυμναστική της. Αγαπάει πολύ τη γιόγκα και το pilates. Επίσης τις μη επεμβατικές μεθόδους ομορφιάς όπως το λέιζερ κολλαγόνου. Επιπλέον, το μακιγιάζ της στο birthday party ήταν πολύ φωτεινό, διακριτικό και κοριτσίστικο. Ξεχώριζε ως πιο λαμπερή πινελιά μόνο το κραγιόν της στο ροζ της τσιχλόφουσκας.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό