27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Γιόρτασε τα 29α της γενέθλια η Σάκκαρη με την αποστολή της Ελλάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες []

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μαρία Σάκκαρη την Πέμπτη (25/07), «έκλεισε» τα 29 χρόνια ζωής και τα γιόρτασε με έναν μοναδικό τρόπο, μαζί με τους συναθλητές στο Παρίσι εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024. Όλοι οι παρευρισκόμενοι την συνεχάρησαν, αλλά και της ευχήθηκαν για τα γενέθλιά της. 

Η Ελληνίδα τενίστρια βρίσκεται στην αποστολή της χώρας μας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, έχοντας ως μεγάλο στόχο ένα ολυμπιακό μετάλλιο. Επίσης, σύσσωμη η επιτροπή έχει βλέψεις για μία εξαιρετική χρονιά. 

Το ίδιο, ανέφερε και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην γιορτή των 50 χρόνων από την αποκατάσταση της δημοκρατίας στην χώρα μας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πιστεύω πως θα τα πάμε καλά».

Παράλληλα, από την επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων, ανακοινώθηκαν και οι αντίπαλοι της Σάκκαρη και του Στέφανου Τσιτσιπά, οι οποίοι έχουν τις δυνατότητες να πάνε την χώρα μας «ψηλά».

Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα τενίστρια, θα παίξει αρχικά με την Ντάνκα Κόβινιτς, ενώ αν βρεθεί στον τελικό για το χρυσό μετάλλιο, υπάρχει η πιθανότητα να αγωνιστεί με μία εκ των Ίγκα Σφιόντεκ και Έλενα Ριμπάκινα. 

Η τελετή των Ολυμπιακών Αγώνων, είναι την Παρασκευή (26/07), ενώ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο τελευταίος λαμπαδηδρόμος, θα είναι ο άλλοτε παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και «θρύλος» του γαλλικού ποδοσφαίρου, Ζινεντίν Ζιντάν. Οι σημαιοφόροι για την Ελλάδα θα είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Αφροδίτη Ντρισμπιώτη. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό