16.7 C
Athens
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024

Γιουβέντους: Διέρρηξαν το σπίτι του Ντάγκλας Λουίζ με τη λεία να αγγίζει το ένα εκατομμύριο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο μέσος της Γιουβέντους, Ντάγκλας Λουίζ, επέστρεψε στο σπίτι του μετά τον αγώνα κόντρα στη Λάτσιο, για να ανακαλύψει ότι η πολυτελής κατοικία στην οποία διαμένει, στους λόφους του Τορίνο είχε διαρρηχθεί. Το περιστατικό, σύμφωνα με τις Αρχές που έχουν αναλάβει την υπόθεση, συνέβη ενώ ο ίδιος βρισκόταν σε δείπνο μετά το ματς.

Σύμφωνα με αναφορές της «Gazzetta dello Sport», οι διαρρήκτες αποκόμισαν 11 πολυτελή ρολόγια αξίας περίπου 500.000 ευρώ, καθώς και διαμαντένιες αλυσίδες που ανήκαν στη σύντροφό του, Αλίσα Λέμαν. Η Γερμανίδα, που επίσης αγωνίζεται για τους «Μπιανκονέρι», απουσίαζε διότι βρισκόταν σε προπόνηση για τον ερχόμενο αγώνα της ομάδας της με την Ίντερ.

@Gazzetta_it

Ο συναγερμός στο ακίνητο ενεργοποιήθηκε γύρω στη 1:30 τα ξημέρωματα, με την αστυνομία να σπεύδει άμεσα, χωρίς όμως να καταφέρνει να συλλάβει τους ληστές. Αξίζει να σημειωθεί, πως εκτός του Βραζιλιάνου, κι άλλοι παίκτες της Γιουβέντους, όπως ο Μοΐζ Κιν και ο Καϊο Ζόρζε, έχουν βιώσει παρόμοια περιστατικά τα τελευταία χρόνια, ενώ διέμεναν στην ίδια περιοχή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό