29.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Γιος πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και διάσημος τράπερ αγωνίζεται στα τοπικά

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρκετοί τραγουδιστές στο παρελθόν, έχουν αγωνιστεί σε επαγγελματικό ή ερασιτεχνικό επίπεδο σε διάφορα αθλήματα. Ωστόσο, λίγες φορές βλέπουμε τράπερ και γιο παλιού ποδοσφαιριστή να ξεκινά πάλι το σπορ που ο πατέρας του λατρεύτηκε!

Ο λόγος, είναι για τον Λούκας Νούνες Ντε Σόουζα, ή αλλιώς, «Mc Daddy» για τους θαυμαστές του. Ο διάσημος τράπερ, σε ηλικία των 28 ετών, αποφάσισε να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο στα τοπικά πρωταθλήματα και στην ομάδα του ΑΣΧ Ποσειδών στην Β’ Κατηγορία του Πειραιά. Ο σύλλογος αυτός, ιδρύθηκε μόλις το 2014, ωστόσο έχει καταφέρει να «γράψει» μία ξεχωριστή Ιστορία στο ποδόσφαιρο της πόλης. 

Ο Mc Daddy στον ΑΣΧ Ποσειδών.

Ο Mc Daddy, έπαιξε σε φιλικό το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (30/04) με την φανέλα του Ποσειδώνα στο γήπεδο της Προοδευτικής στην Νίκαια. Παρόλο την απουσία από τους αγωνιστικούς χώρους τα τελευταία χρόνια, ο ίδιος έδειξε καλά στοιχεία της τεχνικής του κατάρτισης, αλλά και της ταχύτητας που διαθέτει. Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν παλαιότερα στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, αλλά λόγω ενός τραυματισμού στον χιαστό, αποφάσισε να αποσυρθεί από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα. 

Ο Mc Daddy στον ΑΣΧ Ποσειδών.

Ο πατέρας του, είναι γνωστός σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους, καθώς «μάγεψε» τα πλήθη, όσο ήταν στην χώρα.  Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, ήταν παίκτης του Ολυμπιακού για τέσσερα συναπτά έτη, ενώ αγωνίστηκε και στον ΠΑΟΚ για μία σεζόν. Στους Πειραιώτες, πανηγύρισε ισάριθμα πρωταθλήματα με τα χρόνια του στον σύλλογο σε 57 ματς, έχοντας 13 τέρματα. Στην Ελλάδα, ήρθε από την Σάντος για χάρη της Ξάνθης, προτού μετακομίσει στους «ερυθρόλευκους» και «ανοιχτεί» μία πλούσια καριέρα για εκείνον.

Δημήτρης Δράκος 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό