20.1 C
Athens
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024

Γιος Αταμάν: «Φέτος θα ξαναπάρουμε την Euroleague – Πρέπει να φοβάστε αυτή την ομάδα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο γιός του προπονητή του Παναθηναϊκού AKTOR, Σαρπ Αταμάν, σχολίασε μέσω δημοσίευσης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την ήττα που υπέστη η ομάδα του πατέρα του το βράδυ της Τρίτης (15/10) από την Παρί.

Ο 14χρονος γιος του Τούρκου τεχνικού αναφέρθηκε στην διαιτησία του αγώνα με τους Παριζιάνους, ενώ τόνισε ότι ο «Επτάστερος» θα ανέβει ξανά στην κορυφή της Ευρώπης, όπως έκανε πέρσι κόντρα σε όλους.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην δημοσίευση του:

«Πέρυσι πήραμε την Ευρωλίγκα και ας είχαμε κόντρα διαιτησία σε όλα τα παιχνίδια. Φέτος θα γίνει το ίδιο, κόντρα στην Ευρωλίγκα, κόντρα στους διαιτητές, κόντρα στην τύχη, κόντρα σε όλες τις ομάδες θα κάνουμε το back to back. Πρέπει να φοβάστε αυτή την ομάδα. Κόντρα στους διαιτητές, κόντρα στον Χίφι και τον Σορτς, που δεν πρόκειται να ξανακάνουν όσα έκαναν εχθές, παίζοντας το χειρότερό μας μπάσκετ τον τελευταίο χρόνο. Και παρ’ όλα αυτά χάσαμε μόνο με 4 πόντους. Θα κερδίσουμε ξανά».

Ο πατέρας του, Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του αμέσως μετά την λήξη του αγώνα αναφέρθηκε στο στυλ παιχνιδιού της Γαλλικής ομάδας, χαρακτηρίζοντας το ασυνήθιστο.

Αναλυτικά τα όσα είχε δηλώσει ο Αταμάν:

«Συγχαρητήρια στην Παρί για τη νίκη της. Για εμάς ήταν κάτι ξεχωριστό και για τη νοοτροπία να παίξουμε σε αυτό το γήπεδο. Μετά από τόσα χρόνια στην Euroleague είδα έναν ασυνήθιστο τρόπο παιχνιδιού, αλλά έκαναν εξαιρετική εμφάνιση. Κάναμε 17 λάθη και πήραμε κακές επιλογές. Είχαν 17 επιθετικά ριμπάουντ, που σημαίνει ότι κάναμε λάθη και στα ριμπάουντ. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για τη γηπεδούχο ομάδα και εμείς δεν καταφέραμε να βρούμε τους χώρους μας στο γήπεδο»

Για τον τρόπο παιχνιδιού της Παρί: «Έκαναν ένα πολύ γρήγορο παιχνίδι. Έτρεχαν με την μπάλα και σούταραν μόλις στα 5-6 δευτερόλεπτα. Και αμυντικά ήταν πολύ επιθετικοί. Δεν έχω δει και δεν μπορώ να πω για τις φάσεις, αλλά οι παίκτες μου είχαν πολλά παράπονα. Ήταν κάτι ασυνήθιστο. Μετά από τόσα χρόνια πρώτη φορά το βλέπω αυτό στην Euroleague».

Για το τι εννοεί με τα παράπονα: «Δεν θέλω να πω κάτι. Ο κόσμος κατάλαβε τι είπα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό