24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Γιος Αταμάν: «Θα δουλέψω σκληρά για να γίνω προπονητής, να ξεπεράσω τον πατέρα μου και άλλους κορυφαίους»

Ειδήσεις Ελλάδα

Εργκίν και Σαρπ Αταμάν μίλησαν σε Τούρκους δημοσιογράφους στη Γαλλία, αφού τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκονται εκεί για να παρακολουθήσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες και συγκεκριμένα το τουρνουά μπάσκετ. 

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR, Εργκίν Αταμάν, καθώς και ο γιος του Σαρπ αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων και στην απουσία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ της Τουρκίας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς και για το μέλλον της στις επόμενες διοργανώσεις. Ο πιτσιρικάς φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος, λέγοντας πως αυτό θα συμβεί τόσο στην εποχή του πατέρα του, όσο και στη δική του. 

Μάλιστα, δεν δίστασε να δηλώσει με περίσσιο θάρρος και καλώς εννοούμενο θράσος, πως σκοπεύει να δουλέψει σκληρά, ώστε να περάσει σε επίπεδο προπονητικής τόσο τον πατέρα του, όσο και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά και άλλους μεγάλους προπονητές. «Θα δουλέψω σκληρά για να γίνω προπονητής. Θα βάλω τα δυνατά μου για να ξεπεράσω τον πατέρα μου, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και άλλους προπονητές. Ελπίζω να περάσω. Έχω πολύ δρόμο ακόμα». 

💪”BABAMI VE OBRADOVIC’İ GEÇECEĞİM!”

Ergin Ataman’ın oğlu Sarp Ataman: “Başantrenör olmak için çok çalışacağım. Babamı, Zeljko Obradovic’i ve diğer koçları geçmek için elimden geleni yapacağım. İnşallah da geçeceğim. Daha önümde yol var.” pic.twitter.com/7d6qM86gya

— Sporx (@sporx) August 8, 2024 @sporx

Αναφορικά με τα εντυπωσιακά και μεγάλα γυαλιά που φορούσε στη φωτογράφιση, ο Σαρπ αποκάλυψε πως είναι δώρο του Ματίας Λεσόρ για την κατάκτηση της Euroleague:«Ο Λέσορτ εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου του τελευταίου αγώνα του Final Four της Euroleague φορώντας ένα ζευγάρι γυαλιά. Αργότερα, όλοι μιλούσαν για αυτά τα γυαλιά. Στη διαδρομή με το λεωφορείο πίσω στο ξενοδοχείο, καθόμουν δίπλα στον Λέσορ. Του είπα, «Τα γυαλιά σου είναι πολύ ωραία». Μου απάντησε, «αν γίνουμε πρωταθλητές θα σου τα δώσω».

Γίναμε πρωταθλητές και μέσα στη χαρά μας τα ξεχάσαμε! Μετά τον τέταρτο αγώνα με τον Ολυμπιακό στον τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος, ο Λέσορ είχε τα γυαλιά του στο χέρι και μου λέει, «Ήρθες να πάρεις τα γυαλιά μου;». Μου τα έδωσε και μου είπε: «Μπορείς να τα φορέσεις τώρα, θα βάλουμε στοίχημα για άλλο ένα ζευγάρι του χρόνου». 



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό