20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γιορτή της μητέρας: Συγκινεί η Κοσιώνη! Η σπάνια εξομολόγηση για τον γιο της που δεν περιμέναμε

Ειδήσεις Ελλάδα

Το πρωί της Κυριακής (9-05) η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του καναλιού «ΣΚ παρέα» και με αφορμή τη σημερινή ημέρα μίλησε για τον ρόλο της ως μαμά ενώ για πρώτη φορά αναφέρθηκε στο μεγάλωμα του γιου της, τις ευτυχισμένης αλλά και δύσκολες στιγμές.

«Η δική μου η μαμά εξακολουθεί να μου φέρεται ως μαμά, ακόμα και τώρα που έγινα κι εγώ μαμά. Με συμβουλεύει διαρκώς αν έφαγα, αν σηκώθηκα νωρίς… Όλα αυτά… Αν έκανα στο παιδί το ένα, το άλλο. Και της λέω “ρε μαμά, μαμά είμαι! Μην μου λες τα ίδια πράγματα”. Πολλές φορές που έχω κάτι, πέφτει μέσα», είπε αρχικά η δημοσιογράφος.

«Είναι η πιο δύσκολη και πιο σοβαρή δουλειά που έχω κάνει στη ζωή μου, να πλάθεις έναν άνθρωπο… Έναν άνθρωπο, που αύριο μεθαύριο θα έχει έναν ρόλο και η προσωπικότητά του στην κοινωνία θα έχει βάρος, αυτό για εμένα αποτελεί μεγάλη ευθύνη. Ειδικά σε μία εποχή που βλέπουμε πολλά πράγματα να συμβαίνουν, νιώθω πολύ μεγάλη ευθύνη ως μάνα και πολύ μεγάλη ευθύνη ως μάνα αγοριού», αναφερόμενη στον γιο της, Δήμο. Η ίδια μάλιστα δε δίστασε να αποκαλύψει πως πολλές φορές νιώθει τύψεις, επειδή εργάζεται βράδυ και χάνει τη σημαντική στιγμή του ύπνου του παιδιού της.

«Έχω μια ιδιαιτερότητα, γιατί δουλεύω απόγευμα/βράδυ. Δεν απολαμβάνω τη στιγμή της καθημερινότητας να βάζω το παιδί για ύπνο, που είναι μια πολύ τρυφερή και γλυκιά στιγμή, αυτό το βασίλεμα. Νιώθω τύψεις όπως νιώθω για χιλιάδες πράγματα. Επομένως, λίγο πριν μπω στο δελτίο, ή στο γραφείο, ή στο μακιγιάζ, ή στις σκάλες, ή στο στούντιο, θέλω να του πω καληνύχτα. Το πιο απλό…».

Δες σχετικό απόσπασμα

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό