20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γιορτή της Μητέρας: Βρήκαμε τις stars που «ορκίζονται» στα μυστικά ομορφιάς των μαμάδων τους

Ειδήσεις Ελλάδα

Τι κάνουν η Kaia Gerber, η Gigi Hadid και η Jessica Alba και είναι τόσο λαμπερές και όμορφες;

Ναι! Σίγουρα πιστεύεις ότι οι Hollywood stars, τα supermodels και όσες διάσημες ζουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού κάνουν ακριβές θεραπείες ομορφιάς, δοκιμάζουν επεμβατικές μεθόδους και ξοδεύουν απλόχερά τα χρήματά τους για να γίνουν ακόμα πιο όμορφες. Αυτό συμβαίνει. Ας μη λέμε ψέματα μεταξύ μας τώρα. Και καλά κάνουν, αν θες τη γνώμη μας.

Το θέμα, ωστόσο, είναι ότι δεν συμβαίνει μόνο αυτό. Δηλαδή, οι celebrities δεν στηρίζουν την εικόνα τους μόνο σε εξειδικευμένα μηχανήματα ομορφιάς και συμβουλές experts, αλλά ακολουθούν και άλλα beauty μυστικά. Τα μυστικά των μαμάδων τους.

Η Kaia Gerber, η Jessica Chastain, η Lily Aldridge και η Ciara είναι μόνο μερικές από τις superstars που λατρεύουν και ακολουθούν πιστά τα beauty secrets, τα οποία τους έμαθαν οι μαμάδες τους. Μιλάμε για απλά βήματα στη ρουτίνα ομορφιάς και στο μακιγιάζ τους, τα οποία, όμως, κάνουν τη διαφορά.

Τους χαρίζουν λάμψη, φρεσκάδα και υγεία στην επιδερμίδα χωρίς… σχεδόν κανένα κόστος. Είναι το beauty ευαγγέλιό τους κατά κάποιον τρόπο και στην παρακάτω gallery μπορείς να ανακαλύψεις περισσότερα. Με αφορμή τη σημερινή Γιορτή της Μητέρας, όπως κατάλαβες, αποφασίσαμε να σου γνωστοποιήσουμε τα top μυστικά ομορφιάς που έχουν «κλέψει» οι celebrities από τις μαμάδες τους και που μπορούν πανεύκολα να γίνουν και δικά σου. Για μάθε τα, λοιπόν!

Διάβασε ακόμα: Η γιορτή της μητέρας πλησιάζει και η μαμά σου αξίζει ένα από αυτά τα 10 beauty gifts

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό