32.2 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Για το 2/2 ο Ολυμπιακός, θέλει break ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR – Που θα δείτε το ματς

Ειδήσεις Ελλάδα

Το πρώτο παιχνίδι είχε «break» για τον Ολυμπιακό, όμως σε μία τέτοια σειρά, οι έδρες δεν είναι αδύνατο να… σπάσουν. Οι Πειραιώτες μετά τη νίκη τους στην πρεμιέρα των τελικών της Basket League, υποδέχονται τον Παναθηναϊκό AKTOR για το game 2 της σειράς και πρώτο στο ΣΕΦ (07/06, 21:30).

Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού στο ματς του ΟΑΚΑ και δεν άφησε την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να κάνει το παιχνίδι της. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ και ο Φίλιπ Πετρούσεφ, κρατήσανε μακριά από το καλάθι της ομάδας τους τους «πράσινους», οι οποίοι προσπαθούσαν κυρίως με μακρινά σουτ να απειλήσουν. Εξαιρετικό ματς για τον Γουόκαπ, ο οποίος είχε 17 πόντους και 5 ασίστ, ενώ για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Κέντρικ Ναν με 21 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Χωρίς… εκπλήξεις οι «αιώνιοι»

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, δεν θα έχει νέες απουσίες, με τον Μουσταφά Φαλ να μην προλαβαίνει τους τελικούς, ενώ εκτός λίστας είναι οι Ίγκνας Μπραζντέικις και Λουκ Σίκμα. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να κάνουν το 2/2 στο ΣΕΦ, το οποίο θα είναι κατάμεστο, μιας και ανακοινώθηκε SOLD OUT.

Πλήρης από την άλλη θα είναι και ο Παναθηναϊκός AKTOR. Ο Εργκίν Αταμάν, όπως και στον πρώτο τελικό, έτσι και στο ματς του Φαλήρου, υπολογίζει σε όλους του τους παίκτες, μιας και εδώ και αρκετό καιρό, δεν υπάρχουν απουσίες. Το μεγάλο ντέρμπι θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό