22.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Για το 2/2 η Εθνική Ελλάδας στην Ιρλανδία – Πού θα δείτε το ματς

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Εθνική Ελλάδας, αντιμετωπίζει το βράδυ της Τρίτης την Ιρλανδία στο Δουβλίνο για την 2η αγωνιστική του Nations League (10/9, 21:45, Alpha, NovaSports Prime). Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά την νίκη επί της Φινλανδίας στην πρεμιέρα (3-0), θέλει να συνεχίσει δυνατά στον όμιλο, κάνοντας το 2/2 πριν το μεγάλο ματς απέναντι στην Αγγλία τον Νοέμβριο.

Η Εθνική μας ομάδα ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις της στον 2ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας του Nations League. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς νίκησε άνετα και ωραία με 3-0 τη Φινλανδία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο ντεμπούτο του Σέρβου τεχνικού στα ηνία της «γαλανόλευκης». Ο Φώτης Ιωαννίδης βρήκε δίχτυα… εις διπλούν, ενώ το 3ο γκολ ήρθε από αυτογκόλ του Μπέντζαμιν Κάλμαν. 

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, σε δηλώσεις που έκανε στην τελευταία προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ανέφερε πως η Ελλάδα δεν θέλει και δεν μπορεί να υποτιμήσει κανέναν αντίπαλο.

Όσο για τους αντιπάλους μας, η Ιρλανδία δέχθηκε δύο γρήγορα γκολ από τα «λιοντάρια» και ηττήθηκε εν όψει του παιχνιδιού με την «γαλανόλευκη». Οι Ντέκλαν Ράις (12′) και Τζακ Γκρίλις (27′), «διαμόρφωσαν» το τελικό 2-0 και έβαλαν τα «δύσκολα» στην… χώρα τους. Οι γηπεδούχοι, δεν θα μπορούν να υπολογίζουν στον αρχηγό τους, Σέιμους Κόουλμαν, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Αγγλία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό