20.9 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Για το «2Χ2» στην Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός

Ειδήσεις Ελλάδα

Το «δύο στα δύο» απέναντι σε ισπανικές ομάδες θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός στο ξεκίνημα της φετινής Ευρωλίγκας, υποδεχόμενος απόψε (8/10, 21:00) τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Μπασκόνια αποδείχτηκε εύκολος αντίπαλος για τους «ερυθρόλευκους» στην πρεμιέρα, χάρη στην εξαιρετική άμυνα και τον επιθετικό οίστρο του Σάσα Βεζένκοφ. Ακολούθησε η νίκη επί της ΑΕΚ στο Φάληρο, για την πρεμιέρα της Basket League, αλλά τώρα το εμπόδιο είναι σαφώς ψηλότερο και από τα δύο προηγούμενα.

Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο προέρχεται από νίκη με 82-69 επί της πρωταθλήτριας Euroleague 2021, Αναντολού Εφές, στη Μαδρίτη, την περασμένη εβδομάδα και γενικά δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση παραμένοντας αήττητη έως τώρα, φέτος.

«Αυτή τη στιγμή η Ρεάλ είναι ίσως η πιο έτοιμη ομάδα στην Ευρώπη», δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Αυτό οφείλεται στο ότι ο προπονητής της, που είναι πολύ καλός, βρίσκεται πολλά χρόνια στον πάγκο της και έχει έναν κορμό πολλών ετών, στον οποίο έχει κάνει προσθήκες έμπειρων παικτών. Εκτός του ότι έχουν βάθος, διαθέτουν 15-16 πολύ καλούς παίκτες, μπορούν να κρατήσουν τον ρυθμό του παιχνιδιού ψηλά χωρίς να κουράζονται, γιατί όποιος μπαίνει είναι πολύ αξιόλογος παίκτης», επισήμανε ο Έλληνας προπονητής.

«Πρέπει να εκτελέσουμε πολύ καλά το πλάνο μας για να μπορέσουμε να κερδίσουμε το ματς», συμπλήρωσε.

Όσο για το αν η μονομαχία γιγάντων (Φαλ εναντίον Ταβάρες) θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα; «Το μπάσκετ είναι άθλημα συνεργασιών, ποτέ δεν είναι ένας υπεύθυνος για οτιδήποτε. Γενικά είναι ένα παιχνίδι που εμείς πρέπει να πασάρουμε πολύ. Αυτό είναι το ζητούμενο», απάντησε.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό