Home Περιβάλλον Για την 3η θέση της Ευρώπης και του γοήτρου το Περιστέρι κόντρα...

Για την 3η θέση της Ευρώπης και του γοήτρου το Περιστέρι κόντρα στη Μούρθια

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Περιστέρι έγραψε ιστορία την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με την πορεία που διέγραψε στην Ευρώπη και θέλει να την επισφραγίσει με νίκη και με το κεφάλι ψηλά.

Το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη θέλει να αφήσει πίσω του τον χαμένο ημιτελικό του Basketball Champions League από την Τενερίφη και να κερδίσει τον μικρό τελικό του Final Four για την 3η θέση και το γόητρο στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Απέναντί του θα τεθεί αντιμέτωπη το απόγευμα της Κυριακής (28/04, 18:00) η ισπανική Μούρθια η οποία με τη σειρά της γνώρισε την ήττα – αποκλεισμό με 74-80 από τον τελικό, στο πλαίσιο του ετέρου ημιτελικού της περασμένης Παρασκευής (26/04) από την Μάλαγα.

Το τζάμπολ της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για τις 18:00, απευθείας μετάδοση από το COSMOTE SPORT 4 HD. Υπενθυμίζουμε ότι ο μεγάλος τελικός του Basketball Champions League θα διεξαχθεί ανάμεσα στην Τενερίφη και την Μάλαγα, με το τζάμπολ να είναι προγραμματισμένο για τις 21:00 (COSMOTE SPORT 4 HD).

Φυσικά, δεν πρόκειται για ένα αδιάφορο παιχνίδι καθώς και μόνο η παρουσία στον μικρό ευρωπαϊκό τελικό και κατ’επέκταση στο Final Four της λίγκας είναι μια τεράστια επιτυχία του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι αναδείχθηκε και προπονητής της χρονιάς για την φετινή σεζόν, ενώ ο γκαρντ του Περιστερίου, Τζο Ράγκλαντ, αναδείχθηκε μέλος της καλύτερης πεντάδας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version