23.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Για συμφωνία Ολυμπιακού – Ερυθρού Αστέρα για τον Πετρούσεφ γράφουν οι Σέρβοι

Ειδήσεις Ελλάδα

Η αγωνιστική δράση για τη Σερβία ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Ο Νίκολα Γιόκιτς και η παρέα του, επικράτησαν της Γερμανίας στον μικρό τελικό και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του αγώνα, αλλά και του τουρνουά για τους Σέρβους, ήταν και ο Φίλιπ Πετρούσεφ του Ολυμπιακού. 

Γράφουν για μεταγραφή του Πετρούσεφ στον Ερ. Αστέρα στη Σερβία

Ο 24χρονος φόργουορντ στην αναμέτρηση με τη Γερμανία είχε 11 πόντους και 2 ριμπάουντ. Η εικόνα του ήταν εξαιρετική στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να δίνει συγχαρητήρια τόσο σε αυτόν, όσο και στον Νίκολα Μιλουτίνοφ για το μετάλλιο που πήρανε.

🥉🙌🏽 Congratulations Nikola Milutinov and Filip Petrusev on winning the bronze medal at Paris Olympic Games 2024 with the Serbian National Team!!!

Well deserved!!!

We are Proud of you!!!#OlympiacosBC pic.twitter.com/igOYuxhKAf

— Olympiacos B.C. (@Olympiacos_BC) August 10, 2024

Σε ερώτηση που του έγινε μετά τον μικρό τελικό σχετικό με το μέλλον του, ο Πετρούσεφ απάντησε ότι «θα δούμε» και πως για την ώρα θέλει να ξεκουραστεί. Σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα πάντως, ο Φίλιπ τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Πατρίδα του και συγκεκριμένα στον Ερυθρό Αστέρα.

Οι Σέρβοι θεωρούν ότι οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου, έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του 24χρονου φόργουορντ, προκειμένου να φορέσει και πάλι τη φανέλα της παλιάς του ομάδας. Τη σεζόν 2023/24 ο Πετρούσεφ είχε 6.3 πόντους (51% στο δίποντο, 29% στο τρίποντο, 78% στις βολές), 3.3 ριμπάουντ και 7.8 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 15:37 σε 22 αγώνες της EuroLeague.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό