23.6 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Για πάντα «σπίτι του» ο Παναγιώτης Ρέτσος – Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ως το 2028 ο Έλληνας αμυντικός

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Παναγιώτη Ρέτσου ως το καλοκαίρι του 2028. Άπαντες στον σύλλογο είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία του Έλληνα αμυντικού, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ φαίνεται να τον προορίζει για βασικό και του… νέου Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ να έρχονται σε συμφωνία με την πλευρά του παίκτη και τον Παναγιώτη Ρέτσο να μένει «για πάντα σπίτι του». 

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: 

@olympiacosfc

O διεθνής άσος είχε 45 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ την περασμένη περίοδο με τους «Πειραιώτες», αποτελώντας βασικό στέλεχος στην πορεία μέχρι την κατάκτηση του Europa Conference League.

Πραγματοποίησε μία καταπληκτική σεζόν πέρυσι, είναι «δεμένος» με την ομάδα και η ανανέωσή του είναι επίσημη.

Ο έμπειρος πλέον στόπερ είναι προϊόν των Ακαδημιών του Ολυμπιακού. Αποτέλεσε μέλος μίας καλής φουρνιάς – τότε – ταλέντων των «Πειραιωτών». Έχει κατακτήσει και Πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό και αυτό είναι το 2ο στη σειρά συμβόλαιό του έπειτα από την επιστροφή του από την Ιταλία.

Στον Ολυμπιακό έχει αγωνιστεί στόπερ, ακραίος μπακ και ακόμα και αμυντικός χαφ. Στο σύνολο έχει καταγράψει έως τώρα 99 συμμετοχές έχοντας και 1 γκολ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό