Home Αθλητικά Για επιστροφή του Μανωλά στον Ολυμπιακό «μιλούν» οι Ιταλοί

Για επιστροφή του Μανωλά στον Ολυμπιακό «μιλούν» οι Ιταλοί

Ειδήσεις Ελλάδα

Σενάριο επιστροφής του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό θέτουν οι Ιταλοί και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα tuttomercatoweb, που εξειδικεύεται στη μεταγραφική αγορά.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αέρας επιστροφής στην Ελλάδα για τον Κώστα Μανωλά. Ο κεντρικός αμυντικός θα μπορούσε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, καθώς έχουν γίνει οι πρώτες επαφές των δύο πλευρών.

Υπάρχει η θέληση του παίκτη να επιστρέψει στην πατρίδα του, κάτι που γνωρίζει ο ελληνικός σύλλογος και έχουν ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις, οι οποίες πιθανότατα θα ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες. Ο Ολυμπιακός προσπαθεί, στόχος του είναι ο Μανωλάς…»

Να σημειωθεί ότι ο Λουτσιάνο Σπαλέτι που διαδέχθηκε τον Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο της Νάπολι, θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με τον διεθνή Έλληνα αμυντικό, με τον οποίο είχαν συνυπάρξει στη Ρόμα.

Επίσης ο Καλιντού Κουλιμπαλί, ενώ φερόταν υποψήφιος να αποχωρήσει, προκειμένου να φέρει χρήματα στο ταμείο της Νάπολι, τώρα εκδήλωσε την επιθυμία παραμονής, μία προοπιτκή που μπορεί να επιτρέψει στον Κώστα Μανωλά να μετακινηθεί.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version