33.6 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Για δύο ακόμη ενδεχόμενες περιπτώσεις κακοποίησης φέρεται να ελέγχεται ο ευρωβουλευτής

Ειδήσεις Ελλάδα

Τι έδειξαν τα ιατροδικαστικά ευρήματα – Γιατί έκανε αρχικά ανώνυμη καταγγελία και τι την έκανε να τον καταγγείλει επώνυμα μήνες αργότερα

Σοβαρά επιβαρυντικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση και ξυλοδαρμό από δικηγόρο, εργαζόμενη στην Κομισιόν και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη, καθώς ο ευρωβουλευτής φέρεται να ελέγχεται για δύο ακόμη ενδεχόμενες περιπτώσεις κακοποίησης.

Η καταγγελλόμενες πράξεις σύμφωνα με την δικηγόρο έλαβαν χώρα τον Ιανουάριο του 2020 και ενώ σύμφωνα με την ίδια, είχε βγει με τον ευρωβουλευτή μέχρι τότε δυο-τρεις φορές, σύμφωνα με τον Αλέξη Γεωργούλη δε, οι δυο τους είχαν σχέση. Έπειτα από εκείνο το ραντεβού τους, η δικηγόρος απευθύνθηκε σε φαρμακείο, προκειμένου να περιποιηθεί τα εμφανή τραύματά της και η φαρμακοποιός ήταν εκείνη, που την προέτρεψε να απευθυνθεί σε ιατροδικαστή, κάτιπου έπραξε η δικηγόρος, με τις πληροφορίες να θέλουν την ύπαρξη ιατροδικαστικής έκθεσης από νοσοκομείο των Βρυξελλών που μιλά, μεταξύ άλλων, για κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Τότε, η δικηγόρος έκανε ανώνυμη καταγγελία στην Αστυνομία για το συμβάν, χωρίς όμως να κατονομάσει τον ευρωβουλευτή. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την ίδια τον Μάιο του 2020, προχώρησε σε επώνυμη καταγγελία εναντίον του, η οποία ερευνάται από τις Βελγικές Αρχές εδώ και 3 χρόνια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό