32.2 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Για δεύτερη συνεχόμενη θητεία εξελέγη πρόεδρος του ΣΕΒΕ ο κ. Συμεών Διαμαντίδης

Ειδήσεις Ελλάδα

Πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) εξελέγη για δεύτερη συνεχόμενη θητεία ο κ. Συμεών Διαμαντίδης.

Συγκεκριμένα, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒΕ, το οποίο προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 49ης Γενικής Συνέλευσης των μελών του Συνδέσμου, στην πρώτη του συνεδρίαση για τη συγκρότηση σε σώμα εξέλεξε χθες ομόφωνα και πάλι, για δεύτερη συνεχή θητεία, ως Πρόεδρό του, τον Συμεών Διαμαντίδη καθώς και τα λοιπά μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του ΣΕΒΕ.

Η θητεία της νέας Διοίκησης του ΣΕΒΕ, όπως ορίζει το καταστατικό του Συνδέσμου, είναι διετής και θα διαρκέσει μέχρι τον Ιούνιο 2026.

Η συνεδρίαση του νέου ΔΣ του ΣΕΒΕ πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα στην Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για μία ακόμη κίνηση εξωστρέφειας προς στην επιχειρηματική κοινότητα και το ευρύ κοινό για το Ίδρυμα του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα και της Νεότερης Ιστορίας της Μακεδονίας (ΙΜΜΑ).

Η νέα Διοικητική Επιτροπή του ΣΕΒΕ 2024-2026 έχει ως εξής: Πρόεδρος Συμεών Διαμαντίδης, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Χασάπης, Β΄Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Γενικός Γραμματέας Γεώργιος Ζαγκλιβερινός, Οικονομικός Επόπτης Άρης Σφακιανάκης, Έφορος Ζωή Παλατιανά και μέλη Βασίλειος Κεχαγιάς, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Ιωάννης Σανιδιώτης.

Μετά την εκλογή του, ο κ Διαμαντίδης δήλωσε: «Αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή και χαρά η ανανέωση της εμπιστοσύνης των μελών και των μελών του νέου ΔΣ του ΣΕΒΕ στο πρόσωπό μου για να συνεχίσω για μία ακόμη διετία την Προεδρία του ΣΕΒΕ, του μεγαλύτερου και δυναμικότερου εξαγωγικού φορέα της χώρας πανελλαδικής εμβέλειας». 

Επίσης, πρόσθεσε ότι: «Σε πνεύμα ενότητας, θα προσπαθήσουμε για την αύξηση της διεθνούς ανταγωνιστικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων στις αγορές του εξωτερικού, συμβάλλοντας στην επίτευξη του εθνικού στόχου αύξησης των εξαγωγών σε ποσοστό 60% του ΑΕΠ έως το 2027 με έμφαση στις εξαγωγές προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας και τεχνολογίας».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό