28 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Για βιαιοπραγία κατηγορείται η κοπέλα που περιέλουσε με μιλκσέικ τον Φάρατζ

Ειδήσεις Ελλάδα

Κατηγορίες για βιαιοπραγία μέσω ξυλοδαρμού και φθορά ξένης περιουσίας απαγγέλθηκαν σε μια 25χρονη γυναίκα, η οποία πέταξε ένα μιλκσέικ εναντίον του Νάιτζελ Φάρατζ, του ηγέτη του Μεταρρυθμιστικού Κόμματος της Βρετανίας, την Τρίτη (04/06), κατά τη διάρκεια μιας προεκλογικής συγκέντρωσης.

Ο Φάρατζ είχε μόλις ξεκινήσει την εκστρατεία του για μια έδρα στο κοινοβούλιο στην πόλη Κλάκτον ον Σι, στη νοτιοανατολική Αγγλία, όταν η γυναίκα τον περιέλουσε με το ποτό, τη στιγμή που εκείνος έβγαινε από μία παμπ.

Ο Φάρατζ δεν τραυματίστηκε και αργότερα αστειεύτηκε με το περιστατικό σε ένα βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία την Τετάρτη 5 Ιουνίου, αναφέρεται ότι η γυναίκα θα οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου στις 2 Ιουλίου.

Σημειώνεται ότι η 25χρονη κοπέλα, σύμφωνα με τη Sun, λέγεται Victoria, είχε εκφράσει δημόσια την υποστήριξή της στον Τζέρεμι Κόρμπιν πριν λίγες μέρες, ενώ φέρεται να διαχειρίζεται και έναν λογαριασμό στο OnlyFans.

Την προηγούμενη φορά ο δράστης πλήρωσε το… καθαριστήριο

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Φάρατζ «συναντιέται» με ένα μιλκσέικ, καθώς τον είχαν περιλούσει ξανά το 2019, ενώ βρισκόταν σε προεκλογική εκστρατεία με το Κόμμα του Brexit, στο Νιουκάστλ, πριν από τις ευρωεκλογές.

Σε εκείνη την περίπτωση ο δράστης διατάχθηκε να πληρώσει για τον καθαρισμό του κοστουμιού του, αφότου δήλωσε ένοχος για επίθεση και φθορά ξένης περιουσίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό