33.4 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορήθηκε ο οπαδός με το τσεκούρι στο EURO 2024 [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Σοκ έχει προκαλέσει από το μεσημέρι της Κυριακής (16/06) η είδηση για έναν οπαδό στο EURO 2024. Ο συγκεκριμένος άντρας συνελήφθη στους δρόμους του Αμβούργου, μερικές ώρες πριν τη σέντρα της αναμέτρησης της Ολλανδίας απέναντι στην Πολωνία, κρατώντας μαζί του ένα… τσεκούρι, ενώ κινούταν απειλητικά ενάντια στους φιλάθλους.

Η Αστυνομία της Γερμανίας κινητοποιήθηκε γρήγορα και επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει. Αρχικά, ένας αστυνομικός πυροβόλησε στον αέρα για να τον τρομάξει, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν δύο πυροβολισμοί στο πόδι, ώστε να «σβήσουν» τον κίνδυνο. Την ίδια ώρα, δεκάδες φίλοι της Ολλανδίας άρχισαν να τρέχουν… πανικόβλητοι στο θέαμα του άντρα που έφερε μαζί του ένα τσεκούρι.

Ο λόγος για τον οποίο το είχε στην κατοχή του δεν έχει γίνει γνωστός, αλλά πάντως όπως μεταφέρει το SKY Sports ο συγκεκριμένος άντρας κατηγορήθηκε με απόπειρα ανθρωποκτονίας για τις ενέργειές του. Αξίζει να σημειωθεί, όμως, πως αυτό (δυστυχώς) δεν είναι ούτε το πρώτο και ενδεχομένως ούτε το τελευταίο άσχημο περιστατικό που θα δούμε στο EURO 2024.

BREAKING: A man who was seen wielding an axe-like object in Hamburg before the Euro 2024 match between Netherlands and Poland has been charged with attempted manslaughter. pic.twitter.com/PcAWfg3QDF

— Sky Sports News (@SkySportsNews) June 17, 2024

Από την UEFA που σκοπεύει να τιμωρήσει την Αλβανία για την απρεπή συμπεριφορά των οπαδών της, έως τους Άγγλους οπαδούς που καταγγέλλουν επιθέσεις από Γερμανούς που χαιρετούσαν ναζιστικά. Ταυτόχρονα, περίπου 50 Ιταλοί συνελήφθησαν στην πρεμιέρα απέναντι στην Αλβανία, αφού είχαν στην κατοχή τους μαχαίρια και αιχμηρά αντικείμενα.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό