18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Για αγρότες με αγωνιστικά γονίδια

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Τoyota ανακοίνωσε ότι μέσα στο καλοκαίρι θα παρουσιάσει στην Ευρώπη το νέο Toyota Hilux GR Sport, το οποίο θα υπάρχει μόνο στο διπλοκάμπινο αμάξωμα.
Πρόκειται για μία έκδοση την οποία έχει επιμεληθεί η αγωνιστική ομάδα της Τoyota τόσο σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη όσο και την αισθητική του.

Στο επίκεντρο βρίσκεται ένας κινητήρας diesel στα 2,8 λίτρα με απόδοση στους 204 ίππους και ροπή 500 Nm ροπής. Η μετάδοση της κίνησης γίνεται στους πίσω τροχούς με δυνατότητα εμπλοκής και των εμπρός τροχών μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου έξι σχέσεων.

Από τα υπόλοιπα μηχανικά μέρη ξεχωρίζουν τα νέα αμορτισέρ σε κόκκινο χρώμα για να δίνουν μία πιο αγωνιστική αίσθηση και τα καινούργια ελατήρια που εξασφαλίζουν πιο σπορτίφ οδική συμπεριφορά.
Αισθητικά υπάρχουν αλλαγές στην μάσκα η οποία είναι μαύρου χρώματος και υπάρχει ειδική σχάρα που θυμίζει αρκετά το Hilux από την δεκαετία του 1980.

Στην καμπίνα υπάρχουν νέα καθίσματα με σπορ σχεδίαση με επένδυση από μαύρο δέρμα και κόκκινες ραφές. Το λογότυπο της αγωνιστικής ομάδας GR Sport υπάρχει στις πλάτες των καθισμάτων και σε διάφορα άλλα σημεία του σαλονιού.
Ο εξοπλισμός θα είναι κορυφαίος για τα δεδομένα της κατηγορίας με πολλά ακόμα εξτρά έτσι ώστε ο ιδιοκτήτης του να μπορέσει να το κάνει ακόμα πιο “αγωνιστικό” στα πρότυπα του αυτοκινήτου που συμμετέχει αυτές τις ημέρες στο ράλι Ντακάρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό