24 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Γιατί το να κερδίζω κάθε μέρα χρόνο για εμένα, είναι μία καθαρή νίκη!

Ειδήσεις Ελλάδα

Είτε ταυτίζεσαι με την εικόνα χάους που μόλις περιέγραψα, είτε έχεις καταφέρει να βάζεις σε «τάξη» το σπίτι σου, δεν μπορώ να σου κρύψω πως για εμένα κάπως έτσι ξεκινούσε συνήθως μία τυπική εβδομάδα -μέχρι σήμερα!

Μία στοίβα με άπλυτα πιάτα στον νεροχύτη από το χθεσινοβραδινό pj’sparty με τις κολλητές μου, ένας δίσκος με το μισοτελειωμένο πρωινό μου παρατημένος στο coffeetable του σαλονιού, ένα φλιτζάνι με καφέ στο χολ δίπλα από το post-it που λέει να μην ξεχάσω να αδειάσω το -γεμάτο με καθαρά πιάτα -πλυντήριο, τα οποία είναι έτοιμα να «τακτοποιηθούν» στα ράφια της κουζίνας. Σκέφτεσαι καλύτερο «σκηνικό» για να ξεκινήσει η εβδομάδα;

Είτε ταυτίζεσαι με την εικόνα χάους που μόλις περιέγραψα, είτε έχεις καταφέρει να βάζεις σε «τάξη» το σπίτι σου, δεν μπορώ να σου κρύψω πως για εμένα κάπως έτσι ξεκινούσε συνήθως μία τυπική εβδομάδα -μέχρι σήμερα! Βλέπεις, οι ημέρες κυλούσαν χωρίς να προλαβαίνω να κάνω έστω τα βασικά για την καθαριότητα του σπιτιού μου, όπως για παράδειγμα να μην αφήσω τα ξεραμένα λίπη και τα υπολείμματα φαγητού στα πιάτα, να συμμαζέψω τα διασκορπισμένα ποτήρια από κάθε γωνιά του σπιτιού και να τοποθετήσω τα μαχαιροπίρουνα στις ειδικές υποδοχές του πλυντηρίου πιάτων. Και κάπως έτσι, αγαπητή Queenette, η ακαταστασία έγινε το φυσικό μου περιβάλλον.

Όλα όμως έχουν τα όριά τους και στη δική μου περίπτωση, η λύση στο πρόβλημα ήρθε χάρη στις νέες ταμπλέτες πλυντηρίου CIF, οι οποίες μου έδωσαν πίσω τον χαμένο μου χρόνο. Διότι όταν φεύγεις από το σπίτι στις 7 το πρωί για να πας στο γραφείο και επιστρέφεις μετά τις 8 το βράδυ, πίστεψέ με, στον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχεις στη διάθεσή σου, χρειάζεσαι έναν «σύμμαχο» να σε βγάζει από τη δύσκολη θέση, όσο εσύ «τρέχεις» για να αντεπεξέλθεις στους πολλαπλούς σου ρόλους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό