Home Lifestyle «Γιατί τον νευριάζουνε, άλλοι θα τα πληρώσουμε»

«Γιατί τον νευριάζουνε, άλλοι θα τα πληρώσουμε»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Μην τσαντίζετε τον Γιώργο. Έτσι σαν προσωπική χάρη το ζητώ», είπε με νόημα η παρουσιάστρια

Με τον Γιώργο Λιάγκα και τις συχνές του διαφωνίες με την αρχισυντάκτρια της εκπομπής του ασχολήθηκε στην εκπομπή της το μεσημέρι της Παρασκευής η Κατερίνα Ζαρίφη.

Η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ έπαιξε μέσα από την «Οδό Ζαρίφη 2» ένα συλλεκτικό απόσπασμα, με όλες τις φορές που ο δημοσιογράφος έχει έρθει σε αντιπαράθεση στον αέρα με την κ. Άννα Ζορκάδη. Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η οικοδέσποινα της εκπομπής έκανε τα σχόλιά της για τις «κόντρες» των δύο συνεργατών, στον απόηχο των εκατέρωθεν σχολίων που αντάλλαξε η ίδια με τον Γιώργο Λιάγκα μέσα στην εβδομάδα.

«Γιατί τον νευριάζουνε; Άλλοι θα τα πληρώσουμε», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σχολίασε από την πλευρά του: «Τους κάλυψε τους κάτω, έχει μαλώσει με όλους και σου λέει θα πιάσω τώρα και τους πάνω». «Γιατί δεν βάζουν επάνω στην κυρία Ζορκάδη ένα ηχείο -πώς ήταν ο Mad στον Αστυνόμο Σαΐνη;- να βγαίνει και να λέει κι αυτή τα δικά της;», ρώτησε με χιούμορ στη συνέχεια η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ.

«Εν τω μεταξύ, απ’ ό,τι κατάλαβα η κυρία Ζορκάδη πρέπει να λέει άλλα από πάνω, γι’ αυτό κι εκείνος τσαντίζεται. Λέει: γίνεται στο ακουστικό παράλληλη εκπομπή», συμπλήρωσε η Κατερίνα Ζαρίφη. «Μην τσαντίζετε τον Γιώργο. Έτσι σαν προσωπική χάρη το ζητώ», είπε με νόημα η Κατερίνα Ζαρίφη κλείνοντας το θέμα και προχωρώντας στο επόμενο απόσπασμα στη νέα μεσημεριανή εκπομπή του ΟΡΕΝ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version