27.3 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Γιατί στηρίζω τον Στέφανο Κασσελάκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Για την απόφασή του να δηλώσει ανοιχτά την υποστήριξή του στην υποψηφιότητα του κ. Κασσελάκη μίλησε στο κανάλι της «Ναυτεμπορικής» και στην εκπομπή «Politics» με τον Φίλιππο Φιλιππακόπουλο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Παππάς.

Μεταξύ άλλων ο βουλευτής Κιλκίς ανέφερε: «Γνώρισα τον Στέφανο Κασσελάκη, περιοδεύσαμε μαζί, τοποθετήθηκα και είπα ότι κατά την γνώμη μου αυτή η υποψηφιότητα που συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά εκείνα που χρειάζεται να έχει η προοδευτική παράταξη στο μέλλον, είναι η υποψηφιότητα του κ. Κασσελάκη, ακριβώς γιατί έχει αυτή την επαγγελματική διαδρομή, αυτό το όραμα, αυτά τα στοιχεία της προσωπικότητας και ο ίδιος δεν προέρχεται από τον κομματικό σωλήνα και θεωρώ ότι μπορεί να αποκαταστήσει την σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με συγκεκριμένα κομμάτια της κοινωνίας που έχει απωλέσει δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ».

«Για εμένα η επαγγελματική διαδρομή είναι το εχέγγυο αυτό που τον ξεχωρίζει και από τους υπόλοιπους υποψηφίους, θα εξασφαλίσει στην αριστερά την εμπιστοσύνη του κόσμου, μπορεί να κάνει τον κόσμο να έρθει ξανά κοντά μας, η κοινωνία πρέπει να εκπροσωπηθεί από τις δυνάμεις της» πρόσθεσε.

Ο κ. Παππάς ανέφερε πως «το τι έχουμε ανάγκη το ορίζει ο κόσμος και η βάση μας και οι άνθρωποι που θέλουμε να απευθυνθούμε». «Ο ΣΥΡΙΖΑ βρισκόταν σε μια πορεία καθοδική, το τι έχουμε ανάγκη θα μας το πει ο κόσμος» κατέληξε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό