19 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Γιατί πήγε ο Ηλιόπουλος στα Σπάτα, τι συζήτησε με τον Αλμέιδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Μάριος Ηλιόπουλος έδωσε το «παρών» στην προπόνηση της ΑΕΚ και συναντήθηκε με τον Ματίας Αλμέιδα, σε εξαιρετικό κλίμα. Ο νέος ιδιοκτήτης της «Ένωσης» μίλησα για αρκετή ώρα με τον Αργεντινό τεχνικό και είχε ως σκοπό την ψυχολογική ανάταση, η οποία ανεξαρτήτως υπάρχει μετά και τη νίκη στο ντέρμπι επί του Παναθηναϊκού.

Οι δύο άνδρες συνομίλησαν στο γραφείο του Αργεντινού προπονητή και η εξαιρετική διάθεση που υπάρχει από τον Μάριο Ηλιόπουλο προς το πρόσωπο του Ματίας Αλμέιδα από την πρώτη κιόλας ημέρα συνεχίστηκε. Τα νέα και το κλίμα στην ΑΕΚ γενικότερα είναι θετικά, αφού επέστρεψε στις προπονήσεις ο Έρικ Λαμέλα, ενώ ενσωματώθηκε πλήρως και ο Άντονι Μαρσιάλ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες ημέρες από γαστρεντερίτιδα.

Παράλληλα, το ευδιάθετο κλίμα στην ΑΕΚ λόγω και της νίκης στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό φάνηκε και από τον Μάριο Ηλιόπουλο μετά το παιχνίδι. Ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ είχε καλεσμένη στην σουίτα του την Βίκυ Καρνέζη, η οποία του τραγούδησε για να… γλεντήσουν παρέα αυτή τη νίκη. Μαζί του στη σουίτα ήταν και ο Βασίλης Κωστέτσος, διάσημος σχεδιαστής μόδας. Η Βίκυ Καρνέζη του αφιέρωσε ένα τραγούδι, ενώ στη συνέχεια έκανε και ενδεικτικά το σήμα της νίκης.

Επόμενη αγωνιστική, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (05/10, 19:30) και θα έχει την ευκαιρία να διατηρήσει το προβάδισμά της στη βαθμολογία ή ακόμα και να το επεκτείνει. Κι αυτό γιατί ο ΠΑΟΚ θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας, ενώ στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό