23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά τη διαγραφή του Νίκου Ρωμανού από τη Νέα Δημοκρατία

Ειδήσεις Ελλάδα

Η φράση του διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ που εξόργισε την Κουμουνδούρου

Τη διαγραφή από τη ΝΔ του διευθυντή του γραφείου Τύπου του κόμματος, Νίκου Ρωμανού, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει ότι «ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ κ. Ρωμανός απέδειξε για ακόμη μια φορά το μέγεθος της πολιτικής παρακμής την οποία εκπροσωπεί δηλώνοντας με θράσος σε τηλεοπτική του εμφάνιση ότι η ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν “ομιλία τουρκικής εκπροσώπησης”».

Προσθέτει ότι «φράσεις που είχαμε συνηθίσει να ακούμε από Χρυσαυγίτες, τις εκστομίζουν δίχως ίχνος πολιτικής ευθύνης και ιστορικής συνείδησης αυτού που λένε κορυφαία στελέχη του κυβερνώντος κόμματος».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει ότι «ο κ. Μητσοτάκης έχει μια τελευταία ευκαιρία να αποδείξει ότι δεν έχει κάνει τον εθνικό διχασμό στρατηγική του επιλογή μπροστά στα τρομακτικά του αδιέξοδα και ότι δεν έχει μετατρέψει την Νέα Δημοκρατία του σήμερα σε Ελληνικό Συναγερμό του ’50».

«Όπως και τότε έτσι και τώρα η Δεξιά είναι η τελευταία που μπορεί να δίνει μαθήματα πατριωτισμού», προσθέτει, ζητώντας «να διαγράψει από τη ΝΔ σήμερα κιόλας τον άθλιο διευθυντή του γραφείου Τύπου της».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό