26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Γιατί ο Κασσελάκης πρότεινε στον Ανδρουλάκη να μηνύσει τον Μητσοτάκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, αποκαλύπτει ότι πρότεινε στον Νίκο Ανδρουλάκη να προχωρήσει σε μηνύσεις ακόμη και κατά του Πρωθυπουργού για το θέμα των παρακολουθήσεων. 

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης μιλώντας στην ΕΡΤ αποφεύγοντας ωστόσο να απαντήσει στο ερώτημα για το ποια ήταν η αντίδραση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ σε αυτήν του την πρόταση. Μάλιστα η πρόταση του κ. Κασσελάκη ήταν να κατατεθούν μηνύσεις και στα στελέχη της ΕΥΠ. “Ρωτήστε τον ίδιο” απάντησε ο κ. Κασσελάκης όταν ο Γιώργος Κουβαράς τον ρώτησε για την απάντηση που πήρε από τον Νίκο Ανδρουλάκη. 

Ο κ. Κασσελάκης επίσης αποκάλυψε ένα κομμάτι του διαλόγου που είχε με τον  Κυριάκο Μητσοτάκη, στη συνάντησή τους στη βουλή. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Κασσελάκης ανέφερε ότι «η έρευνα για ΕΥΠ και Predator είναι μια έρευνα η οποία ίσως να καταλήξει κάπου, ίσως να μην καταλήξει κάπου στο κράτος το οποίο ζούμε και θα ήθελα να σας πω πάνω σε αυτό, όπως έχω πει και στον κ. Μητσοτάκη τον ίδιο, ότι έχει δικαίωμα από το νόμο να προβεί σε άρση του απορρήτου των στελεχών της ΕΥΠ που ήταν υπό τη δική του εποπτεία. Ήταν ο πολιτικός Προϊστάμενός τους. Να το κάνει.»

Κατά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ , ο κ. Μητσοτάκης του είπε ότι δεν θέλει να εμπλακεί στη Δικαιοσύνη.  «Του λέω δεν πρόκειται για εμπλοκή, πρόκειται για απεμπλοκή και λες προχώρα Δικαιοσύνη στο έργο σου» σημείωσε ο κ. Κασσελάκης. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό