18.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γιατί λέει «όχι» στο «εμπάργκο» κατά του Πέτρου Φιλιππίδη από τα κανάλια

Ειδήσεις Ελλάδα

Τι ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ)

Στην απόφαση των τηλεοπτικών καναλιών να σταματήσουν να προβάλλουν υλικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) Σπύρος Μπιμπίλας.

«Μπορεί η απόφαση να φαίνεται κάπως δικαιολογημένη λόγω της άρνησης του κόσμου να δει κάποιους πρωταγωνιστές όπως τους έβλεπε παλιά, από την άλλη όμως τη θεωρούμε και απαράδεκτη», είπε ο πρόεδρος του ΣΕΗ στον ΑNT1, εξηγώντας ότι με τον τρόπο αυτό είναι σαν να τιμωρείται και το σύνολο των ηθοποιών που έπαιζε σε αυτά τα σίριαλ ή τις ταινίες.

«Θεωρώ ότι αυτό που κάνουν τα κανάλια αυτή τη στιγμή είναι λίγο άκαιρο. Θα πρέπει να περιμένουν κι αυτοί όπως περιμένει και η Δικαιοσύνη», σημείωσε ο κ. Μπιμπίλας και πρόσθεσε:

«Είναι απόφαση του τηλεθεατή αν θέλει να δει και σήμερα έναν ηθοποιό που υπεραγαπούσε και να θυμάται αυτές τις σειρές. Για εμένα είναι στην κρίση του θεατή».

Υπενθυμίζεται τα κανάλια συμφώνησαν από κοινού να σταματήσουν να προβάλλουν στην τηλεόραση τις παραγωγές στις οποίες συμμετέχει ο εν λόγω ηθοποιός που βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης από τις 27 Ιουλίου, κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος συναδέλφων του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό