22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Γιατί η Britney Spears θα συνεχίσει να πληρώνει διατροφή για τον γιο της μετά τα 18α γενέθλιά του;

Ειδήσεις Ελλάδα

Μέχρι πότε θα πληρώνει τη διατροφή του Jayden James και τι έχει συμφωνήσει η Britney Spears με τον πρώην σύντροφό της;

Ο γιος της Britney Spears έγινε 18 και πλέον μπορεί να γιορτάζει όχι μόνο για τα γενέθλιά του, αλλά και για έναν ακόμη λόγο.

Η Britney Spears θα συνεχίσει να πληρώνει διατροφή στον πρώην της Kevin Federline για τον μικρότερο γιο τους, Jayden James, παρόλο που την Πέμπτη έκλεισε τα 18 του χρόνια.

Πηγές δήλωσαν στο TMZ ότι η τραγουδίστρια και ο πρώην σύντροφός της συμφώνησαν στον διακανονισμό του διαζυγίου τους ότι οι πληρωμές της διατροφής για τον Jayden θα σταματήσουν όταν αυτός γίνει 18 ετών ή όταν αποφοιτήσει από το λύκειο – όποια από τις δύο ημερομηνίες είναι μεταγενέστερη.

O Sam Asghari μιλά για την Britney Spears όπως θα έπρεπε να κάνει κάθε χωρισμένος άνδρας

Πότε όμως θα σταματήσει η Britney να πληρώνει διατροφή;

Ο γιος της Britney Spears, Jayden James, έκλεισε τα 18 την Πέμπτη, ωστόσο εξακολουθεί να φοιτά στο λύκειο. Σύμφωνα με το TMZ, η Britney Spears έπρεπε αρχικά να πληρώνει στον πρώην της 20.000 δολάρια το μήνα σε διατροφή. Όμως το 2018, το ποσό διπλασιάστηκε σε 40.000 δολάρια το μήνα. Τον περασμένο μήνα, η ποπ σταρ, 42 ετών, αποφάσισε να αρχίσει να πληρώνει ξανά στον Kevin Federline μόνο 20.000 δολάρια.

Ο πρώην σύντροφος της τραγουδίστριας και πρώην χορευτής μετακόμισε στη Χαβάη με την οικογένειά του το καλοκαίρι του 2023 και ο Jayden θα αποφοιτήσει από το λύκειο τον Νοέμβριο, μια πρόωρη αποφοίτηση, οπότε η πληρωμή θα συνεχιστεί για λίγους μήνες ακόμα, μέχρι να τελειώσει το λύκειο και μετά θα σταματήσει.

Σύμφωνα με πηγές, η ομάδα της Britney αποφάσισε να μειώσει τη διατροφή στο μισό χωρίς να ενημερώσει την πλευρά του Kevin, προκαλώντας μια νομική μάχη. Η ομάδα υποστήριξε, μάλιστα, ότι αν πήγαινε στο δικαστήριο, ο δικαστής πιθανότατα θα έδινε στον Kevin περισσότερα από τα μισά, αφού έχει ακόμα πολλά πάγια έξοδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, συμβιβάστηκαν σε 20 χιλιάδες δολάρια το μήνα, με την Britney να πληρώνει επίσης στον Kevin ένα σημαντικό ποσό για να καλύψει αυτά τα έξοδα.

Στα θετικά νέα της Britney, υπήρξαν κάποιες θετικές αναφορές τον Ιούνιο ότι η επικοινωνία μεταξύ της ίδιας και των παιδιών της αυξάνεται. Έχουν να δουν ο ένας τον άλλον σχεδόν τρία χρόνια, αλλά μιλώντας στο Entertainment Tonight, ο δικηγόρος του Federline, Mark Vincent Kaplan, δήλωσε ότι είχαν επικοινωνήσει στο τηλέφωνο. «Το καλό είναι ότι τα αγόρια είδαν ότι η μαμά τους είναι καλά και έχουν την επιθυμία να μιλήσουν μαζί της», εξήγησε. «Υπήρξε κάποια τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ της Britney και των γιων της και πιστεύουμε ότι αυτό είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση».

Britney Spears

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Η Spears είχε μια δύσκολη σχέση με τους γιους της όλα αυτά τα χρόνια.

Το 2022, ο Jayden επέκρινε δημοσίως τις γονικές ικανότητες της μητέρας του.

«Νομίζω ότι η μαμά δυσκολευόταν να μας δώσει και στους δύο προσοχή και να μας δείξει ίση αγάπη- δε νομίζω ότι έδειξε αρκετή στον Preston και νιώθω πολύ άσχημα γι’ αυτό», είχε πει τότε στη Daily Mail.

Παρά τη δύσκολη αυτή σχέση τους, τα πράγματα ευτυχώς πλέον δείχνουν να είναι πολύ καλύτερα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό