14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Γιατί δεν θα άλλαζα με τίποτα το HUAWEI nova 9 | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ειδήσεις Ελλάδα

Θέλεις τις καλύτερες φωτογραφίες που θα μπορούσες να τραβήξεις ποτέ – που θα ζήλευε ακόμη και ένας επαγγελματίας φωτογράφος και την απόλυτη εμπειρία gaming, σε μια συσκευή που ζυγίζει ελάχιστα και μπορείς να την έχεις πάντα μαζί σου; Απάντηση υπάρχει και ακούει στο όνομα HUAWEI nova 9.

Την λέξη «μπακατέλα» την ξέρετε; Εάν όχι, τότε ίσως δεν γνωρίζετε πως την λέμε για να περιγράψουμε κάτι παλιό. Έτσι αποκαλούσα κι εγώ το τηλέφωνό μου. Ήθελα να το λέω και smartphone βέβαια, τρομάρα μου. Ωστόσο, μπροστά σε φίλους και γνωστούς προσπαθούσα να μην το πολυδείχνω γιατί όλοι με κορόιδευαν. «Μα είναι δυνατόν να έχεις ακόμη αυτό το τηλέφωνο;» μου έλεγαν. «Πώς μπορείς και τραβάς φωτογραφίες;» πρόσθεταν γελώντας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι να τους απαντήσω, αφού είχαν δίκιο. Όταν τους έστελνα φωτογραφίες από τις διακοπές μας, ήταν σχεδόν πάντα κουνημένες (όχι δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τα χέρια μου, είναι απολύτως σταθερά) ή ο φωτισμός ήταν απαίσιος. Πόσα σημαντικά γεγονότα της ζωής μου είχα χάσει με αυτό το τηλέφωνο; Πάρτι, επετείους, ξένοιαστες στιγμές σε μια παραλία, ένα ονειρεμένο ηλιοβασίλεμα που θα ήθελα πάντα να το κρατήσω στη μνήμη μου. Όλες, μα όλες όμως σχεδόν αυτές οι αναμνήσεις έβγαιναν θολές, με επιπλέον χρώμα, ή κουνημένες.

Για να μην πω για την μπαταρία. Εάν μιλούσα λίγο παραπάνω ή τσέκαρα κάποιες δουλειές μέσω του smartphone μου (της μπακατέλας μου εννοώ), τέλος, finito, όπως θα έλεγαν οι φίλοι μας Ιταλοί. Έπρεπε πάντα να φροντίζω προτού πάω κάπου να το έχω φορτίσει για να με βγάλει ασπροπρόσωπη. Και για να το φορτίσω, έπρεπε να κανονίσω την ώρα που θα έδινα ραντεβού με τους φίλους μου. Να έχει προλάβει έστω, να γεμίσει στο 50%.

Το νέο HUAWEI nova 9 στο εκπληκτικό starry blue χρώμα

Και κάπως έτσι λοιπόν, αποφάσισα να κάνω μια επένδυση, ένα δώρο στον εαυτό μου βρε παιδί μου. Να αγοράσω ένα smartphone, όχι απλά της προκοπής, αλλά κάτι που θα μου πρόσφερε όλα όσα είχα στερηθεί τον τελευταίο καιρό. Γιατί κάπου μέσα μου ζήλευα τις φωτογραφίες και τα κινητά των φίλων μου και έλεγα «εγώ γιατί να μην έχω ένα τέτοιο πολυεργαλείο;».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γι’ αυτό και επένδυσα στο νέο smartphone της HUAWEI. Μιας εταιρείας με μεγάλη πείρα στον τεχνολογικό τομέα και στα gadgets.

Το νέο μου smartphone – Απλά το ερωτεύτηκα

Μιλάμε για «τούρμπο» κινητό (ναι, αυτό είναι το νέο όνομα που του έδωσα). Γελάστε ελεύθερα, αλλά πραγματικά μιλάμε για ένα πολυεργαλείο. Λες και οι κατασκευαστές του συνδύασαν όλες τις γνώσεις τους για να δημιουργήσουν ένα άκρως πρωτοπόρο προϊόν που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους ανταγωνιστές του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Βάρος; Μηδαμινό! Σαν να μην κρατάς τίποτα. Ξεχνάς ακόμη και πως το κρατάς. Μόλις 175 γραμμάρια. Εμφάνιση; Αυτό το περλέ starry blue χρώμα το, μπορείς να κάθεσαι και να το χαζεύεις όπως αλλάζει κάτω από το φως. Ένα ντιζαϊνάτο smartphone που δε θα ντρέπομαι πλέον να το εμφανίζω και θα πάψω να το κρατάω κρυμμένο στην τσάντα μου.

Κι επειδή, για την αγορά ενός smartphone δε θα πειστείτε μόνο από από την εμφάνισή του, ας πάμε και στα επιμέρους. Το μεγάλο μου απωθημένο ίσως, με την «μπακατέλα» μου ήταν οι φωτογραφίες. Και με το HUAWEI nova 9, μιλάμε για μία τελείως νέα άποψη στη φωτογραφία!

Για πεντακάθαρες φωτογραφίες

Το νέο μου smartphone διαθέτει μία ultra vision κάμερα 50MP και έναν μεγάλο αισθητήρα, κάνοντας τις φωτογραφίες μου τόσο φωτεινές και ζωντανές όπως και στην πραγματικότητα. Ακόμη και τώρα, 10 ημέρες μετά την αγορά του, αδυνατώ να πιστέψω ότι τις έχω τραβήξει εγώ αυτές. Έχω ενθουσιαστεί τόσο πολύ, που πειραματίζομαι διαρκώς. Είτε πρωινές είτε βραδινές λήψεις, βγαίνουν εκπληκτικές κι αυτό χάρη στο HUAWEI XD Fusion που ενισχύει τη διαύγεια σε κάθε φωτογραφία σε επίπεδο pixel, ενώ ο AI αλγόριθμος φωτεινότητας αποκαλύπτει όλη τη μαγεία του background.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσο για εκείνες τις φωτογραφίες που ένιωθες και μια ζάλη θα τολμούσα να πω μόλις τις κοίταζες, επειδή έβγαιναν κουνημένες, αυτό είναι πλέον παρελθόν! Μιλάμε για την τέλεια λήψη λόγω της τεχνολογίας ανίχνευσης κίνησης που φροντίζει έτσι ώστε η κάθε λήψη να γίνεται την κατάλληλη στιγμή. Τι άλλο θα μπορούσα να πω για τις φωτογραφίες; Ίσως ότι δεν έχω βγει καλύτερη selfie ποτέ στη ζωή μου. Και το χρωστάω στη HUAWEI και την υψηλής ανάλυσης μπροστινή κάμερα των 32MP, η οποία δείχνει πιο ρεαλιστικά χρώματα και μεγαλύτερη λεπτομέρεια.

Περνώντας στο θέμα της κάμερας – γιατί καλές οι φωτογραφίες αλλά άλλη χάρη έχει το βίντεο. Και κάθε μέρα που περνάει ανακαλύπτω και νέες λειτουργίες, όπως για παράδειγμα ότι μπορώ να τραβάω βίντεο εν κινήσει και να φαίνονται όλα σταθερά, χάρη στην έξυπνη λειτουργία AIS stabilisation. Βέβαια, με αυτό που έχω πάθει πλάκα τόσο εγώ όσο και οι φίλοι μου, είναι το γεγονός ότι μπορώ να τραβάω βίντεο και να γυρίζω στην μπροστινή ή πίσω κάμερα, χωρίς να σταματήσω τη λήψη, δείχνοντας ταυτόχρονα και τις δύο πλευρές! Αν το δοκιμάσετε, δε θα σταματήσετε να το χρησιμοποιείτε! Κι επειδή, όπως καταλαβαίνετε έχω ήδη τραβήξει δεκάδες βίντεο, μπορώ να τα αναζητήσω εύκολα και γρήγορα χάρη στο smart Video Search, το οποίο περιλαμβάνει αναζήτηση με AI-enabled tag ή με βάση το action.

Η μπαταρία δε θα σε προδώσει ποτέ!

Δεν πειστήκατε ακόμη; Σας έχω κι άλλα και μάλιστα σπουδαία! Μπορώ να πω ότι πλέον βρήκα τη γιατρειά μου με το θέμα της μπαταρίας. Η πλήρης φόρτιση γίνεται μέσα σε μόλις 38 λεπτά! Κι αν πάλι ακόμη κι αυτά δεν τα διαθέτετε, χρειάζονται μόλις 18 λεπτά για φόρτιση στο 60%. Μπορώ πλέον να κανονίζω τα ραντεβού μου με τους φίλους μου, χωρίς να εξαρτώμαι από την μπαταρία του τηλεφώνου μου! Πέρα πάντως από όλα αυτά, ειδικά για όσους λατρεύουν το gaming, το νέο HUAWEI nova 9 ανεβαίνει επίπεδο, έχοντας υψηλή ακρίβεια, ακολουθώντας τον ρυθμό της δράσης με το touck 10 σημείων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα ήταν επίσης, παράλειψή μου να μην αναφέρω τις αγαπημένες μου βιντεοκλήσεις με τους δικούς μου και συγκεκριμένα με το MeeTime, όπου μπορώ να μιλάω ακόμη και με 12 άτομα ταυτόχρονα με HD κλήσεις ήχου και βίντεο. Μπορεί να μην είμαι μαζί τους, αλλά τους νιώθω σαν να είναι δίπλα μου. Καταλαβαίνετε λοιπόν γιατί δε θα άλλαζα με τίποτα το νέο smartphone μου; Είναι ένα πραγματικό πολυεργαλείο, ιδανικό για τη δημιουργία νέων αναμνήσεων!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGRInstagram: huaweimobilegr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό