23.3 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

Γιαννακόπουλος: «Όλοι θέλουν να μας κερδίσουν, να υπερασπιστούμε το στέμμα μας»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έδωσε το «σύνθημα» ενόψει της νέας σεζόν για τον Παναθηναϊκό AKTOR. 

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

@dpg7000

«Έφτασες στην κορυφή, αλλά ακόμη πρέπει να μάθεις πώς να διατηρηθείς. Όλοι θα θέλουν να νικήσουν τον πρωταθλητή και να προσπαθήσουν να μας ρίξουν από την κορυφή.

Έχουμε την εμπειρία, το ταλέντο, το μυαλό, την υποστήριξη, την ορμή και την οικογενειακή ατμόσφαιρα, ώστε να παίξουμε μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο, να υπερασπιστούμε το στέμμα μας και να το φτάσουμε μέχρι το τέρμα ακόμα μία φορά. Ελπίζω να έχουμε μία υγιή σεζόν 24-25».

Θυμίζουμε, πως ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, Δημήτρης Γιαννακόπουλος «έντυσε στα πράσινα» το μεσημέρι της Παρασκευής (07/09) τον Τούρκο φόργουορντ, Τσεντί Οσμάν, με τον Εργκίν Αταμάν να διαθέτει πλέον 15 παίκτες στο ρόστερ του. 

Οι «πράσινοι» κατέκτησαν το τουρνουά προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε στη Λιουμπλιάνα, επικρατώντας στον τελικό της Αναντολού Έφες και πλέον «στρέφουν» την προσοχή τους στα φιλικά της Κύπρου και στο τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος που θα αποτελέσει και την «πρόβα τζενεράλε» για το Super Cup και τον πρώτο τίτλο της σεζόν. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό