30.2 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Γιαννακόπουλος σε Βιλντόζα: «Έχεις αρχ@@@α, κάνε unfollow στο Instagram δεν θα παίζεις δευτερόλεπτο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Λούκα Βιλντόζα γνωστοποιήθηκε πως αποδεσμεύεται από τον Παναθηναϊκό AKTOR το απόγευμα της Τρίτης (02/07) και μόλις μερικά λεπτά αργότερα ανακοινώθηκε ως νέος παίκτης του Ολυμπιακού. Ο 28χρονος Αργεντινός είναι ένας ακόμη παίκτης τα τελευταία χρόνια που πραγματοποιεί αυτό το δρομολόγιο ανάμεσα στους δύο «αιωνίους».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε σχετικά με την μεταγραφή του Αργεντινού στον Ολυμπιακού και έστειλε το δικό του μήνυμα στον Λούκας Βιλντόζα.

«Είσαι πολύ μάγκας ρε Λούκα. Στο δίνω. Γνωρίζοντας ότι είναι να πας στον Ολυμπιακό, πήρες κάτι λιγότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ και να αποδεσμευτείς. Σε ευχαρίστησα προσωπικά, σε ευχαριστήσαμε δημόσια. Εσύ φίλε ενώ σου λένε, Κάνε unfollow τον Γιαννακόπουλο, τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν το έχεις κάνει.

Έχεις αρ@@@@@ ρε φίλε, εγώ σε πάω. Σου βγάζω το καπέλο. Κάθε καλό σου εύχομαι. Ακόμη κι όταν σε ξανακράξουν, γιατί θα σου πουν ότι δεν θα σε βάζουν ούτε δευτερόλεπτο, αν δεν με κάνεις unfollow», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο Λούκα Βιλντόζα υπέγραψε 2ετές συμβόλαιο αξίας 2.5 εκατ. ευρώ και στον Ολυμπιακό θα πλαισιώσει τους Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Σακίλ ΜακΚίσικ, Γιαννούλη Λαρεντζάκη στις θέσεις των γκαρντ, με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να έχει ανακοινωθεί την Κυριακή (30/06).

Στα 28 του (γεννημένος στις 11 Αυγούστου του 1995), ο Αργεντινός έχει αγωνιστεί στην Κίλμες, στη Μπασκόνια, είχε ένα σύντομο πέρασμα από τους Μιλγουόκι Μπακς και τα τελευταία δύο χρόνια έπαιξε σε Ερυθρό Αστέρα και Παναθηναϊκό. Σταθερό μέλος της εθνικής ομάδας της χώρας του, έχει κατακτήσει μαζί της ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 στην Κίνα.

Τη σεζόν 2023/24 ο Βιλντόζα είχε 5.7 πόντους (42% στο δίποντο, 37% στο τρίποντο, 76% στις βολές), 1.5 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ και 4.5 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 14:56 σε 28 αγώνες της Euroleague.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό