35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Γιαννακόπουλος: «Η χειρότερη σφαγή, στο ΟΑΚΑ καλεσμένοι οι πρόεδροι του ΟΣΦΠ και ο Πρωθυπουργός»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος διατήρησε παράπονα από την διαιτησία στο Game 4 των τελικών της Basket League, με τον Παναθηναϊκό AKTOR να επικρατεί 88-85 του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Έτσι, η σειρά θα πάει σε 5ο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και ο τίτλος του πρωταθλητή θα κριθεί εκεί.

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ δέχθηκε ποινή 3 μηνών απαγόρευσης από τα γήπεδα από τον αθλητικό δικαστή και ζήτησε στο Game 5 στο ΟΑΚΑ να δώσουν το «παρών» – μεταξύ άλλων – τόσοι οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, όσο και ο Πρωθυπουργός.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

«Εγώ σήμερα (12/06) είδα τη χειρότερη σφαγή όσα χρόνια παρακολουθώ μπάσκετ. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω. Έχουμε δοκιμάσει όλους τους τρόπους. Σε λίγες ημέρες παίζεται στο ΟΑΚΑ ο τελικός του πρωταθλήματος ανάμεσα στην καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και στην 3η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Υπάρχουν πάρα πολλά παράπονα απ’ όλους.

Δικαιολογημένα, αδικαιολόγητα καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. Εγώ θα ήθελα να ζητήσω τον τελευταίο αγώνα, να είναι παρών ο Πρωθυπουργός, ο Υπουργός Αθλητισμός, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, οι πρόεδροι του Ολυμπιακού και να καθίσουμε όλοι να δούμε τον αγώνα» ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ και συνέχισε:

«Και για βγάλουμε τα συμπεράσματά μας, αλλά και να δώσουμε μια εικόνα του ενιαίου μπάσκετ γιατί όντως δεν έχουμε τίποτε να χωρίσουμε. Όπως το λέει και ο Ολυμπιακός στην ανακοίνωσή του. Και να παίζεται εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Εγώ αυτήν την πρόταση έχω να κάνω. Πρωθυπουργός. Υπουργός Αθλητισμού, Πρόεδρος Ομοσπονδίας, πρόεδρος ΕΣΑΚΕ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, όλοι μαζί. Να δούμε τι γίνεται σε αυτό το ελληνικό μπάσκετ. Εϊναι σωστά τα πράγματα; Και αν δεν είναι να τα φτιάξουμε. να δώσουμε εμείς το μήνυμα. Όλοι μαζί».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό