35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Γιαννακόπουλος: «Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή του Ολυμπιακού που άφησαν τον Σλούκα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός AKTOR, κατάφερε και είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας, νικώντας τον Ολυμπιακό με 87-82 στο ΟΑΚΑ, μετά από μια… τρελή σειρά. Ο Ολυμπιακός προηγούνταν με 2-0 και οι «πράσινοι» έκαναν ολική ανατροπή κατακτώντας το πολυπόθητο τρόπαιο μέσα στο σπίτι τους με 3-2.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, έδωσε το παρών στο γήπεδο και γιόρτασε με την καρδιά του αυτή την επική κατάκτηση από το «τριφύλλι». Ανέβηκε στο βάθρο, σήκωσε την κούπα της Stoiximan Basket League, και έκανε χαμό στα αποδυτήρια της ομάδας.

Μετά το τέλος από τα πολύωρα πανηγύρια, με μια δημοσίευσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό και συγκεκριμένα την διοίκηση και τον προπονητή του, Γιώργο Μπαρτζώκα που άφησαν ελεύθερο τον Κώστα Σλούκα, τον μεγαλύτερο Έλληνα αθλητή όπως τον αποκαλεί ο ίδιος.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Τώρα έτσι λίγο που μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους, οφείλω να πω ένα μεγάλω ευχαριστώ κάπου, το χρωστάω. Ένα πάρα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ θέλω να δώσω στη διοίκηση του Ολυμπιακού και στον προπονητή τους, που πήραν τη μεγάλη απόφαση, τον μεγαλύτερο Έλληνα αθλητή να τον αφήσουν ελεύθερο για να έρθει στον Παναθηναϊκό και να μπορέσουμε να ζήσουμε όλα αυτά που ζήσαμε μαζί φέτος. Είναι μόνο η αρχή. Πραγματικά σας ευχαριστώ όλους και τους τρεις σας”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό