19.9 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Γιαννακόπουλος: «Ήμουν σίγουρος για την Euroleague, δεν έχω τις ίδιες απόψεις με τους Αγγελόπουλους»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε στο γαλλικό δίκτυο SKWEEK και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους προέδρους του Ολυμπιακού, τον Γιώργο και τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: 

Για τη σχέση του με τους αδελφούς Αγγελόπουλους: «Αυτοί οι άνθρωποι έχουν ξοδέψει πολλά λεφτά, έχουν ξοδέψει την ενέργειά τους, έχουν ξοδέψει τον χρόνο τους, οπότε το σέβομαι αυτό.

Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να έχω μία σχέση που ο ανταγωνισμός μας μένει στις τέσσερις γραμμές για 40 λεπτά και να έχουμε υγιή σχέση έξω από τις τέσσερις γραμμές, επειδή είμαστε μαζί στις αθλητικές επιχειρήσεις.

Δυστυχώς δεν μοιράζονται την ίδια άποψη. Αν με ρωτάς, έχοντας κερδίσει τις περισσότερες φορές, έχουν την ανάγκη να δημιουργήσουν μία ένταση, έτσι ώστε οι οπαδοί τους να είναι χαρούμενοι.

Αλλά είναι δύο σεβαστοί άνθρωποι στην κοινωνία, έχουν πολύ μεγάλες εταιρείες με χιλιάδες ανθρώπους πίσω τους».

Για το αν είναι καλό να έχει αντίπαλο: «Ο ανταγωνισμός πάντα σε κάνει καλύτερο, αλλά ο πατέρας μου πάντα έλεγε ΄Δημήτρη όταν είσαι στην κορυφή’, μιλούσε κυρίως για την φαρμακευτική εταιρεία, όχι για τον αθλητισμό, αλλά νομίζω ότι ταιριάζει και στον αθλητισμό. ‘Αν είσαι στην κορυφή και είναι δύσκολο να έχεις ανταγωνισμό, ο μοναδικός ανταγωνισμός είναι ο καθρέφτης. Οπότε αυτό που προσπαθείς να κάνεις είναι να έχεις μία καλύτερη εικόνα στον καθρέφτη. Οπότε πάντα ο εαυτός μας είναι ο ανταγωνισμός, να γίνεσαι ολοένα και καλύτερος, χωρίς να κοιτάς τι κάνουν οι άλλοι άνθρωποι».Για το αν κοιτάζοντας τον καθρέφτη, βλέπει καλό ανταγωνισμό: «Τις περισσότερες φορές ναι, θα ήταν χαζό να πεις ότι κανείς δεν κάνει λάθη, ότι δεν έχεις και αποτυχίες. Νομίζω ότι τα αποτελέσματα αποδεικνύουν ότι κάθε χρόνο είμαστε και καλύτεροι».

Για το αν ισχύει ότι όταν ανέλαβε ο Αταμάν του είπε ότι θέλει να αλλάξει όλους τους παίκτες: «Κοίτα ο Παναθηναϊκός ήταν σε μία πολύ κακή θέση, πριν έρθει ο κόουτς Αταμάν. Φυσικά το μπάτζετ ήταν πολύ χαμηλότερο. Συνήθως η τιμή ενός παίκτη αντανακλά στις ικανότητές του. Από τη στιγμή που αλλάξαμε τόσο πολύ τα νούμερα ήταν λογικό να αλλάξουμε τους παίκτες επίσης».

Για το αν όταν του το είπε του φάνηκε λογικό: «Ήταν λογικό ναι. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν ξέρει μπάσκετ ο ίδιος. Μπορώ να παίξω μπάσκετ, όχι πολύ καλά, αλλά μπορώ να καταλάβω το μπάσκετ ακόμη λιγότερο. Οπότε όπως στις επιχειρήσεις αυτό που αποφασίζεις να γίνεις μέλος, πρέπει να εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους. Εμπιστεύομαι τον προπονητή, ο προπονητής τους παίκτες, είναι μία αλυσίδα».

Για το αν ήξερε στην αρχή της χρονιάς ότι θα κερδίσουν την EuroLeague: «Ήμουν σίγουρος. Τα τρία χρόνια που ήμουν μακριά, το να είσαι σε μοναξιά από προσωπική επιλογή, είχα κάτσει κάτω και είχα σχεδιάσει τα πάντα και ευτυχώς ο Θεός ήταν στο πλευρό μου και όλα όσα σχεδίασα έγιναν ακριβώς όπως ήταν γραμμένα στο χαρτί».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό