13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Γιακουμάκης: «Τώρα είμαι υγιής και μπορώ να είμαι ο εαυτός μου» ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιώργος Γιακουμάκης σε δηλώσεις του στην κάμερα της Σέλτικ μετά τη νίκη επί της Χαρτς με δικό του γκολ έστειλε μήνυμα… τίτλου.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης μετά από δίμηνη ταλαιπωρία με τραυματισμό έχει επιστρέψει στην αγωνιστική δράση της Σέλτικ και έχει κερδίσει εκ νέου τη θέση του στα πλάνα του Άγγελου Ποστέκογλου. Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ σκόραρε τόσο στην επιστροφή του στη βασική ενδεκάδα στο ματς Κυπέλλου με την Αλόα όσο και στο «διπλό» στην έδρα της Χαρτς, με τον προπονητή του να τον αποθεώνει. Ο διεθνής φορ μίλησε στην επίσημη σελίδα των «Κελτών» και έστειλε το μήνυμα του για την αγωνιστική του επάνοδο και τον μεγάλο στόχο της ομάδας του να επιστρέψει στην κορυφή του ποδοσφαίρου της Σκωτίας.

«Είναι πραγματικά σημαντικό για μένα και την ομάδα. Πήραμε τη νίκη σε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και ήθελα να σκοράρω σε αυτού του είδους το ματς. Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει περισσότερα γκολ και αυτό θα είχε κάνει το αποτέλεσμα πιο εύκολο για μας. Στο τέλος, ήταν πραγματικά δύσκολο, αλλά μάθαμε πολλά. Είναι μια μεγάλη νίκη και προχωράμε. Για μένα, δεν με νοιάζει πως σκοράρω, το γκολ είναι γκολ. Ακόμη κι αν είναι ένα σπρώξιμο της μπάλας στα δίχτυα από κοντά ή ένα σουτ από μακρινή απόσταση, για μένα είναι το ίδιο.

Είμαι χαρούμενος που βοηθάω και αυτός ήταν ο στόχος μου από το καλοκαίρι. Είμαι υγιής τώρα και μπορώ να είμαι ο εαυτός μου και να συμβάλλω στην προσπάθεια της ομάδας. Αισθανόμαστε καλά, η αυτοπεποίθησή μας είναι πραγματικά ψηλά και πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε κάθε αντίπαλο στο πρωτάθλημα και ο στόχος τώρα είναι να συνεχίσουμε και να το κατακτήσουμε», ανέφερε στην κάμερα της ομάδας του ο Γιώργος Γιακουμάκης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό