23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Ήταν ο λόγος που είπα ότι θα μιλήσω με την παραγωγή για να φύγω

Ειδήσεις Ελλάδα

«Ήμουν οριακά στο να ξεσπάσω απίστευτα άσχημα», λέει ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Στην εκπομπή «Love it» μίλησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. Ο γνωστός ηθοποιός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την οικειοθελή του αποχώρηση από το Survivor και αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα.

«Υπάρχουν δύο ειδών παίκτες στο Survivor. Αυτοί που μπαίνουν για να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία και εκείνοι που μπαίνουν έχοντας κάποια προβλήματα από πριν. Οι προσωπικοί μου λόγοι θα παραμείνουν προσωπικοί, δεν χρειάζεται να τους πω. Μέσα στο παιχνίδι οι παίκτες αλλάζουν και μπαίνουν σε μια διαδικασία ριάλιτι, αυτό με δυσκόλεψε πάρα πολύ.

Δεν ήθελα να αλλοιωθώ, άρχισα να φωνάζω περισσότερο και να μην μπορώ να συγκρατήσω τον εαυτό μου, είχα πέσει και ψυχολογικά. Περίμενα ότι θα υπάρχουν αντιδράσεις από ανθρώπους του χώρου λόγω της συμμετοχής μου στο Survivor.

Μετάνιωσα που ψήφισα την Ευρυδίκη. Δεν μου υπέδειξε η Μυριέλλα  να ψηφίσω την Ευρυδίκη, μου είπε να βγάλω άλλο παίκτη και μου εξήγησε τους λόγους», είπε αρχικά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου είπε στη συνέχεια: «Ο Γιωρίκας επηρεάζεται από τον Βαλάντη. Όταν ένας άνθρωπος σου φωνάζει ασταμάτητα και σε μειώνει συνέχεια μπαίνεις σε μεγαλύτερη άμυνα, θα φωνάξεις κι εγώ ξέφυγα από τα όριά μου με τον Βαλάντη.

Ο Βαλάντης έπαιξε κομβικό ρόλο στο αν θα μείνω ή όχι στο παιχνίδι. Με έβγαλε πολλές φορές από τα ρούχα μου και με δυσκόλεψε πάρα πολύ στο κομμάτι της συμβίωσης. Είναι πολύ οξύθυμος, επιθετικός πάρα πολύ απέναντί μου αλλά και σε άλλους παίκτες, πάθαινε κρίσεις, μετά ηρεμούσε και ήταν αρνάκι».

«Μούδιασα, ήταν ο λόγος που έκανα κλικ και είπα ότι θα μιλήσω με την παραγωγή για να φύγω. Ήμουν οριακά στο να ξεσπάσω απίστευτα άσχημα. Όταν αποφάσισα να φύγω και είπα στην παραγωγή ότι δεν αντέχω άλλο, η γεύση ήταν πικρή.

Όμως μόλις ηρέμησα συνειδητοποίησα κάποια διαμαντάκια που σου αφήνει και αυτά πρέπει να τα προστατέψω πολύ», πρόσθεσε επίσης ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό