23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Το κεφάλαιο «γάμος», η Γερονικολού και ένα δεύτερο παιδί

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο δημοφιλής ηθοποιός σε συνέντευξή του ανέφερε με τι άλλο θα ήθελε να ασχοληθεί αν δεν ακολουθούσε τον δρόμο της υποκριτικής ενώ ονειρεύεσαι διακοπές με την κόρη του και τη σύντροφό του Κατερίνα Γερονικολού, με την οποία, παρότι δεν σχεδιάζουν να παντρευτούν, δεν αποκλείουν τη δημιουργία οικογένειας.

Τι λάθος πιστεύεις ότι κάνουν οι συνάδελφοί σου ως προς τις αμοιβές;

Δεν είναι θέμα λάθους αλλά θέμα κατάστασης της χώρας γενικότερα και της οικονομίας. Σίγουρα θα έπρεπε να είχαμε ένα πάρα πολύ δυνατό σωματείο, έναν πιο υψηλό μισθό, γιατί με το δικό μας το επάγγελμα, κάθε έξι μήνες είσαι στην ανεργία.

Αν δουλεύεις έξι μήνες σε ένα θέατρο, σίγουρα οι αποδοχές σου πρέπει να είναι μεγαλύτερες για να επιβιώσεις τους υπόλοιπους. Δεν μπορώ να κρίνω έναν ηθοποιό που θα δεχθεί να παίξει με λίγα χρήματα, γιατί θα απαντήσει ότι θέλει να δουλέψει, να πιαστεί από κάπου.

Εκεί, λοιπόν, θα έπρεπε να παρεμβαίνει το ΣΕΗ και να λέει ότι ο μισθός ενός ηθοποιού πρέπει να ξεκινάει από ένα συγκεκριμένο ποσό. Για να μπορέσει να απαλλαγεί ο ηθοποιός από το σέρβις και το μπαρ.

Αν δεν γινόσουν ηθοποιός, τι άλλο θα ήθελες να κάνεις;

Δεν έκανα σχέδια στη ζωή μου. Και την υποκριτική δεν τη σχεδίασα, δεν ήταν προμελετημένο, απλά μου προέκυψε όταν ήμουν στο λύκειο. Είμαι από τους ανθρώπους που μπορούν να δράσουν και να αντιμετωπίσουν τα πράγματα ανά πάσα ώρα και στιγμή. Οπότε θα μπορούσα να κάνω και οτιδήποτε άλλο.

Δεν θα με πείραζε. Σίγουρα θα είχε να κάνει με κόσμο, με την κοινωνική συναναστροφή. Δεν θα ήθελα να είμαι σε ένα γραφείο. Μου αρέσουν . τα επαγγέλματα με τα οποία μπορείς να εξελιχθείς. Θεωρώ ότι αυτό το επάγγελμα που έχω επιλέξει δεν έχει ταβάνι και δεν έχει και ηλικία.

Τηλεόραση ύστερα από μια δύσκολη περίοδο με τον κορωνοϊό. Πόσο διαφορετική είναι;

Η κλεισούρα ήταν στην πρώτη καραντίνα για δύο μήνες. Στην επόμενη μπορούσαμε να κυκλοφορούμε κανονικά και κάναμε γυρίσματα. Θεατρικά έγινε μεγάλη ζημιά, όχι τηλεοπτικά. Ισα-ίσα που τηλεοπτικά έγιναν αρκετές δουλειές. Οσο υπάρχει το ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας), θα γίνονται παραγωγές.

Ο γάμος είναι θέμα επίκαιρο στη δική σου φάση;

Δεν το έχω σκεφτεί ακόμη. Θες να μου βάλεις ιδέα; (γέλια)

Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα…

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κάποια τέτοια σκέψη για γάμο.

Η επιθυμία να αποκτήσεις ένα δεύτερο παιδί;

Οπως είπα, δεν έχω πρόγραμμα γενικότερα στη ζωή μου. Το ίδιο θα απαντήσω κι εδώ. Ετσι λειτουργώ και σε αυτόν τον τομέα. Δεν προγραμματίζω, δεν λέω «τώρα θα κάνω παιδί». Αν είναι να ‘ρθει το παιδί, θε να ‘ρθει.

Ένα πολύ κοντινό όνειρο, ποιο είναι; Από φέτος και τα επόμενα χρόνια, να κάνω ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας. Μου έχει λείψει πολύ αυτό. Θέλω να αλλάξω λίγο παραστάσεις. Θέλω να κάνω διακοπές και με την κόρη μου και με την Κατερίνα (Γερονικολού), να χαλαρώνω, να γεμίζω μπαταρίες και να επιστρέφω.

:Real

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό