20.9 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Γιάννης Πλούταρχος: «Σπάει» τη σιωπή της η θαυμάστρια που μήνυσε – «Δεν ήθελα να κάνω κάτι κακό»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ξεκινά αύριο (9/10) η εκδίκαση της μήνυσης που έχει καταθέσει ο Γιάννης Πλούταρχος σε βάρος θαυμάστριας του.

Όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ του Alpha, ο καλλιτέχνης υποστηρίζει ότι η γυναίκα τον παρενοχλούσε για χρόνια, ενώ η συνήγορος της 47χρονης ισχυρίζεται ότι πρόκειται για μία κατάσταση ημερών.

Μιλώντας στον Alpha, η θαυμάστρια παρουσίασε την δική της θέση και ζήτησε δημόσια συγγνώμη στον τραγουδιστή για την αναστάτωση και την ταλαιπωρία.

«Θέλω να ζητήσω μία μεγάλη κι ειλικρινή συγγνώμη από τον Γιάννη Πλούταρχο και την οικογένειά του. Απλά παρασύρθηκα. Δεν ήθελα να κάνω κάτι κακό, ούτε να ενοχλήσω. Δεν το πίστευα ότι έκανα κάτι ποινικά κολάσιμο» είπε η 47χρονη.

«Ήταν κάποια πράγματα προσωπικά μέσα στα γράμματα, αλλά δεν ήξερα ότι μπορούσαν να τον θίξουν τόσο πολύ. Ήταν μία έκφραση δικών μου πραγμάτων, αλλά δεν ήξερα ότι κάποιος μπορεί να προσβληθεί τόσο πολύ από αυτό. Πήγαινα σαν βόλτα και μήπως τον συναντήσω. Τίποτα περισσότερο. Ήμουν λίγο ευάλωτη συναισθηματικά και βλέποντάς τον επάνω στη σκηνή με όλη αυτή τη διασημότητα με παρέσυρε. Το πίστευα ότι μπορούσα να έχω μία συναισθηματική σύνδεση μαζί του κι ήταν αφελώς λάθος μου. Αν τον έβλεπα και μου μιλούσε, θα του μιλούσα. Θα του έλεγα μία συγγνώμη για την ταλαιπωρία, την αναστάτωση και την ενόχληση που ενδεχομένως του δημιούργησα» δήλωσε.

Σχετικές ειδήσεις

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό