29.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Παντρεύεται τη σύντροφό του

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια όμορφη σελίδα φαίνεται πως γυρίζει στη ζωή του ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, αφού σύντομα πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη σύντροφό του.

Προς το παρόν, τουλάχιστον, δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία που θα γίνει το ευχάριστο γεγονός, ωστόσο ήδη έχει δημοσιευτεί η αναγγελία του γάμου του γιου του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και της Αλίκης Βουγιουκλάκη, η οποία αναφέρει τα εξής: 

“Ο Ιωάννης Παπαμιχαήλ, γεννηθείς εις Αθήνας Αττικής, κάτοικος Παλαιού Φαλήρου Αττικής, γιος του Δημητρίου και της Αλίκης, το γένος Βουγιουκάκη και η Ελένη Κολτζή, γεννηθείσα εις Βέροια Ημαθίας, κάτοικος Παλαιού Φαλήρου Αττικής, κόρη του Θωμά και της Άννας, το γένος Φέρτ, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στον Πειραιά Αττικής”.

Οι μόνες πληροφορίες για την μέλλουσα σύζυγο του Γιάννη Παπαμιχαήλ, λοιπόν, όπως διαβάζουμε στην αναγγελία είναι πως ονομάζεται Ελένη Κολτζή, έχει καταγωγή από τη Βέροια Ημαθίας και ζει μόνιμα στο Παλαιό Φάληρο, εκεί δηλαδή όπου μένει και ο ίδιος.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει κάνει κάποια ανάρτηση ή δήλωση για να επιβεβαιώσει το γεγονός.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό