35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Γιάννης Παπαμιχαήλ – Ελένη Κολτζή: Βίντεο και φωτογραφίες από τον γάμο τους στον Πειραιά

Ειδήσεις Ελλάδα

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η Ελένη Κολτζή στις 4 Ιουνίου 2024, στον Πειραιά, έπειτα από 7 μήνες σχέση.

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, παντρεύτηκε την αγαπημένη του με πολιτικό γάμο και σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο. Φωτογραφίες και βίντεο με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

Από τα στιγμιότυπα ο γαμπρός φαίνεται εμφανώς ευτυχισμένος αφού το χαμόγελο δεν φεύγει ούτε στιγμή από τα χείλη του. Ο ίδιος επέλεξε να φορέσει ένα ανοιχτό γκρι κοστούμι.

Σύμφωνα με το Okmag.gr, η νύφη ήρθε εκτάκτως στην Ελλάδα από το Μιλάνο ειδικά για την τόσο σημαντική ημέρα. Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο οποίος είναι προσωπικός φίλος του Γιάννη εδώ και πολλά χρόνια, πάντρεψε το αγαπημένο ζευγάρι.

Το νυφικό της Ελένης Κολτζή, που είναι μια λαμπρή επιστήμονας, ήταν custom made από τον οίκο μόδας Monica Loretti. Πρόκειται για ένα chic νυφικό με ένα πρωτότυπο ντεκολτέ με cut out με διαφάνεια και δαντέλα στον έναν ώμο. To clutch που κρατούσε ήταν από τον οίκο Dolce & Gabana.

Στο γάμο εκτός από την οικογένεια της νύφης, το παρών έδωσε και ο καλός φίλος του Γιάννη Παπαμιχαήλ, Άγγελος Κοτταρίδης με τον οποίο έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν.

Στο πλευρό του ζευγαριού σε αυτή τη μοναδική τους στιγμή ο καλός του φίλος και συνεργάτης, Νίκος Βασιλάκης, η πρώην σύζυγος του πατέρα του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Νανά Ειλικρινή, αλλά και η τελευταία σύντροφος της ζωή του, η ηθοποιός Νάντια Μουρούζη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό