22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γιάννης Νταλιάνης: «Καταφέρνω αρκετές φορές και τακτικά να κάνω έναν απολογισμό»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο γνωστός ηθοποιός μιλά για όλα σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Τα τελευταία χρόνια έχετε συμμετάσχει σε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες σειρές της τηλεόρασης, ξεκινώντας από τις «Άγριες μέλισσες», μετά στο «Σιωπηλό δρόμο», στη «Σκοτεινή θάλασσα» και την «Αγάπη παράνομη».

Όντως ήταν πολύ καλές αυτές οι σειρές, με διαφορετικό περιεχόμενο η καθεμία, και αποτέλεσαν μια ευτυχή συγκυρία. Μπορώ να πω ότι είναι και θέμα τύχης, αλλά και επιλογών. Αυτά που αποφάσισα να κάνω τελικά βοήθησε η τύχη ώστε να είναι καλές, ποιοτικές δουλειές και με ουσιαστικό περιεχόμενο. Η αρχή έγινε με τον Θανόπουλο, το δικηγόρο του Δούκα στις «Μέλισσες», ένα ρόλο που έκανε αισθητή την παρουσία του, και ακολούθησαν οι σειρές που αναφέρατε.

Ένας ακόμα ωραίος ρόλος και αυτήν τη σεζόν στο «Αυτή η νύχτα μένει», σε έναν τελείως διαφορετικό κόσμο και περιβάλλον. Ο παπα-Ντανίλος είναι μέρος των όσων συμβαίνουν σε αυτήν τη μικρή επαρχιακή πόλη.

Αν και αναμφίβολα οι προθέσεις του παπα-Ντανίλου ήταν πάντοτε καλές, προσπάθησε να διορθώσει πράγματα, να κρύψει πράγματα, να εκκινήσει πράγματα, με αποτέλεσμα πολλά να βγουν λάθος, γιατί και ο ίδιος είχε τις ενοχές του. Αλλά, όπως παραδέχεται σε κάποιες εξομολογήσεις του στον Θεό -και είναι πολύ ενδιαφέρουσες αυτές οι σκηνές-, έκρυψε την αλήθεια και αυτό είναι κάτι που τον βασανίζει. Η θέση του είναι δύσκολη. Είναι ενδιαφέρον το ότι έχω υποδυθεί διαφορετικούς ανθρώπους που έχουν ένα συγκεκριμένο και ιδιαίτερο επάγγελμα, όπως ήταν ο δικηγόρος στις «Μέλισσες» και τώρα ο παπάς. Αυτό βοηθά στο να αποκτήσει ο ρόλος μια πραγματική σύσταση, να αγγίζει πράγματα και παράλληλα να μαθαίνω πολλά για τα επαγγέλματα αυτά και σε τι αδιέξοδα μπορεί να βρεθεί κανείς.

Δεν θα ρωτήσω αν προσωπικά μιλάτε με τον Θεό, αλλά αν μιλάτε με τον εαυτό σας. Αν τον βάζετε απέναντι και του λέτε τι κάνατε και τι δεν κάνατε.

Αυτό είναι ουσιαστικά ο Θεός, ένας άλλος καθαρός εαυτός μας, ένας φωτεινός εαυτός μας, που στέκεται μακριά από την καθημερινότητα, τις μικροπρέπειες και τις δυσκολίες που υπάρχουν και μας αναγκάζουν να γινόμαστε κατώτεροι από ό,τι θα μπορούσαμε εντέλει να είμαστε. Σίγουρα καταφέρνω αρκετές φορές και αρκετά τακτικά να κάνω έναν απολογισμό, γιατί οι ταχύτητες από αυτά που συμβαίνουν γύρω μας μας ξεπερνούν. Μπαίνουμε σε ένα κανάλι και δεν προλαβαίνουμε να πούμε «κάτσε τι γίνεται εδώ, τι κάνω, οι σχέσεις μου, η ζωή μου…». Ο απολογισμός αυτός όμως είναι απαραίτητος και μακάρι να τον έκαναν όλοι και περισσότερο, είπε ο Γιάννης Νταλιάνης στο 7 Μέρες TV.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό