16.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γιάννης Μάρκου: «Η Τζούλια Νόβα ενδιαφέρθηκε για εμένα, τόσα χρόνια ήμασταν μαζί»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιάννης Μάρκου  την 28η Οκτωβρίου δέχτηκε 15 μαχαιριές σε κατάστημα εστίασης στη Βαρυμπόμπη. 

Ο Γιάννης Μάρκου ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο του real estate εδώ και χρόνια στα βόρεια προάστια, είχε γίνει πιο γνωστός για την προσωπική του ζωή καθώς διατηρούσε σχέση για πολλά χρόνια με την παρουσιάστρια Τζούλια Νόβα.

Ο ίδιος λίγες ημέρες μετά την επίθεση μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και περιέγραψε όσα θυμάται από τη δολοφονική επίθεση.

«Θυμάμαι ότι πήγα και του μίλησα, με έβρισε και ήμασταν πολύ κοντά. Είχα τα χέρια στις τσέπες, γιατί δεν είχα πρόθεση να τον χτυπήσω. Μου επιτέθηκε από πίσω, ενώ δεν τον έβλεπα. Έβλεπα έναν άνθρωπο να με χτυπάει με ελαφρές γροθιές στα πόδια και δεν πρόλαβα να καταλάβω τι γίνεται. Όταν είδα τα αίματα μετά, συνειδητοποίησα ότι τα πράγματα ήταν δύσκολα», είπε αρχικά ο Γιάννης Μάρκου.

Όπως είπε, η αιμορραγία ήταν ακατάσχετη, καθώς ο άνδρας κατάφερε να του κόψει τις αρτηρίες:«Έτρεχε πολύ αίμα, είχε κόψει τις αρτηρίες. Έδεσα ένα μαντήλι στο πόδι μου ψηλά, για να περιορίσω τη ροή του αίματος και μετά, λιποθύμησα στο αυτοκίνητο. Έτσι νομίζω. Επανερχόμουν και λιποθυμούσα. Έχανα πολύ αίμα»

Τέλος, αναφέρθηκε στην πρώην σύντροφό του, Τζούλια Νόβα δηλώνοντας:«Εννοείται ότι η Τζούλια ενδιαφέρθηκε για εμένα. Αλίμονο, τόσα χρόνια ήμασταν μαζί».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό