20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γιάννης Λουκάκος: Ο λόγος που δεν είναι στην τηλεόραση: «Δεν την έδωσα αυτή την τροφή»

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην εκπομπή Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Λουκάκος το απόγευμα της Δευτέρας (27-03).

Ο πρώην κριτής του MasterChef μεταξύ άλλων εξήγησε και τους λόγους που πλέον δεν βρίσκεται στην τηλεόραση.

«Δεν μπήκα ποτέ στην διαδικασία να μιλήσω για τα προσωπικά μου θέματα στην τηλεόραση. Δεν αισθάνομαι την ανάγκη ότι χρειάζεται να μοιραστώ. Αυτό μπορεί να αλλάξει αύριο. Δεν την έδωσα αυτήν την τροφή», είπε και συνέχισε:

«Δεν έχω απορρίψει την τηλεόραση, ούτε την άφησα για αυτούς τους λόγους. Ξέρω όμως ότι η τηλεόραση χρειάζεται ως ένα βαθμό να δίνεις τέτοια τροφή για να συντηρείσαι σε μία κατάσταση κι εγώ δεν ήμουν διατεθειμένος να το κάνω. Καταρχάς δεν είχα κάποια πρόταση που με ενδιέφερε και την απέρριψα, επειδή είπα δεν θα κάνω τηλεόραση. Ήρθαν αρκετές προτάσεις τα επόμενα χρόνια, έκανα και μερικές δικές μου εκπομπές, αλλά κάποια στιγμή έρχεται κι ένας σχετικός κορεσμός.

Άλλος ένας που θα βγει να μαγειρέψει και να πει πέντε πράγματα. Επειδή εγώ συνέχισα να αναπτύσσω τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες με τα εστιατόρια, είχα πάντα τα χέρια μου γεμάτα. Πλέον στην τηλεόραση που είναι και τόσο μεγάλος ο ανταγωνισμός, θα ήθελα να συμμετέχω με κάτι που θα έχει μία νότα από κάτι που θα ήθελα να πω κι αυτός ο χρόνος δυστυχώς δεν υπάρχει», απάντησε.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό