12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τα συγχαρητήρια των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου στον ‘Greek Freak’

Ειδήσεις Ελλάδα

NBA FINALS

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΓΚΑΣ
21.07.2021 | 21:24

Ο Αντετοκούνμπο με τους Αγγελόπουλους
PHOTO CREDITS: OLYMPIACOS BC

Οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, απέστειλαν συγχαρητήριο μήνυμα στον MVP των NBA Finals, Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον αδελφό του Θανάση, για την κατάκτηση του δακτυλιδιού.

Ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος συνεχάρησαν τόσο τον Γιάννη όσο και τον Θανάση Αντετοκούνμπο για την κατάκτηση του δαχτυλιδιού στο ΝΒΑ, θυμίζοντας στον “Greek Freak” τις ευχές που του είχαν δώσει τον Οκτώβριο, πριν ακόμη ξεκινήσει η σεζόν στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Αναλυτικά το μήνυμά τους:

“Στην συνάντησή μας τον Οκτώβρη σου είχαμε ευχηθεί μέσα από την καρδιά μας να στεφθείς πρωταθλητής ΝΒΑ και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να δώσουμε σε εσένα και τον αδελφό σου Θανάση τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια για την επίτευξη του στόχου σας! Γιάννη Αντετοκούνμπο, MVP των τελικών του Πρωταθλήματος ΝΒΑ, τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν τον άθλο σου! Νιώθουμε βαθιά υπερήφανοι για όλα όσα πρεσβεύεις εντός και εκτός παρκέ. Σου ευχόμαστε να είσαι πάντα υγιής και να μην πάψεις ποτέ να κυνηγάς ουρανούς…

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος”.

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, στατιστικά, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα, πολύ “Γιάννης Αντετοκούνμπο” και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ μόνο στο SPORT24.

Κάντε subscribe στο channel του SPORT24 στο Youtube και δείτε αποκλειστικό υλικό από τους Τελικούς του NBA!

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό