16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Σάλος με το βίντεο που τον δείχνει να αντιδρά θετικά σε trade στους Ουόριορς

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε live στο Tik Tok και ένα βίντεο τον δείχνει να εμφανίζεται θετικός στη μετακίνησή του από τους Μιλγουόκι Μπακς στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική.

Το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μετά τον πρόωρο αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς από τα play offs του NBA απασχολεί έντονα τον κόσμο της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη. Πρόσφατο δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Marca», ήθελε τον «Greek Freak» να εξετάζει τις επιλογές του για να αποχωρήσει από τα «Ελάφια».

Όπως τόνιζε το δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας, ο Έλληνας σούπερ σταρ θέλει να προσθέσει κι άλλο δαχτυλίδι πρωταθλητή του NBA στην συλλογή του, όμως, η φετινή αποτυχία των Μπακς, παρά τις δηλώσεις του μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε, έχει προκαλέσει δεύτερες σκέψεις για την παραμονή του στο Μιλγουόκι.

Ο διεθνής άσος φέρεται να θεωρεί πως η νέα ιδιοκτησία των «Ελαφιών» δεν κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να δυναμώσει την ομάδα και να «χτίσει» πάνω του, με αποτέλεσμα να σκέφτεται τις εναλλακτικές που μπορεί να έχει. Άλλωστε, το Μιλγουόκι δεν διαθέτει και την ισχυρότερη αγορά στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η «Marca» ένας από τους πιθανούς προορισμούς είναι οι Ουόριορς, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν μία εξαιρετική συμφωνία στους Μπακς.

Τις τελευταίες ώρες οι φήμες φούντωσαν και πάλι, καθώς κυκλοφόρησε ένα βίντεο, το οποίο αναδημοσίευσε και το ΝΒΑCentral, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει live στο Tik Tok και να απαντάει σε παράκληση φιλάθλου για να ενταχθεί στην ομάδα του Στεφ Κάρι.

Η αντίδραση του Έλληνα σούπερ σταρ μοιάζει άκρως… αινιγματική, αφού χαμογελάει με νόημα και το μόνο που αρκείται να πει είναι «Hey».

Η αλήθεια όμως είναι πως το βίντεο έχει κοπεί σε εκείνο το σημείο, καθώς στη συνέχεια λέει ξεκάθαρα: «Όχι, δεν είμαι τέτοιος τύπος»

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό