35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι νέες λεπτομέρειες για τον γάμο του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα παντρευτεί την αγαπημένη του Mariah με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Οι νέες πληροφορίες για τον γάμο του ζευγαριού και οι ωραιότερες φωτογραφίες τους.

Την ωραιότερη στιγμή της κοινής τους ζωής θα βιώσουν σύντομα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η αγαπημένη του, Mariah Riddlesprigger.

Όπως έχει γίνει γνωστό, τις πρώτες ημέρες του ερχόμενου Σεπτεμβρίου το ζευγάρι θα επισφραγίσει τον έρωτά του με μια γαμήλια τελετή σε πολυτελές θέρετρο της Πελοποννήσου και συγκεκριμένα της Πύλου.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας τρυφερός πατέρας και το αποδεικνύει με κάθε τρόπο

Αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο Αντετοκούνμπο-Riddlesprigger- Όλες οι λεπτομέρειες

Πριν από λίγες ώρες ο σχεδιαστής του γαμπριάτικου κουστουμιού, Γιώργος Παπαδόγαμβρος μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και στη δημοσιογράφο Φαίη Φώτου, αποκαλύπτοντας πως η πρώτη πρόβα του γαμπρού έχει γίνει επιτυχώς, με τον ίδιο να είναι πολύ συνεργάσιμος.

Όπως εξήγησε ο γνωστός σχεδιαστής δεν θα επιμεληθεί μόνο το κοστούμι του Γιάννη Αντετοκούνμπο αλλά και των αδελφών του, Θανάση, Κώστα, Αλέξη και Φράνσις καθώς και τα outfits καλεσμένων από το εξωτερικό.

«Τα παιδιά τα ξέρω χρόνια. Ξέρουν τη δουλειά μου και εντάξει θα έρθουν σε εμένα. Είμαι δοκιμασμένος. Όλα τα αδέλφια θα αναλάβω και όλους τους καλεσμένους», είπε ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος.

Και πρόσθεσε: «Ο γάμος είναι σε δύο μήνες, δεν έχουμε καταλήξει ακόμα σε κάτι. Έχουμε κάνει την πρώτη πρόβα. Δεν είναι δύσκολος πελάτης, είναι πολύ καλό παιδί και είμαστε τυχεροί που τον έχουμε κιόλας. Κάντε υπομονή, πάντως θα είναι πολύ μεγάλη διαφήμιση για την Ελλάδα μας».

Οι γιοι του Γιάννη Αντετοκούνμπο άρχισαν ήδη να παίζουν μπάσκετ και ο Liam έβαλε πρώτος καλάθι

https://www.instagram.com/p/C64eii6Psr1/Τα δύο parties πριν τον γάμο και το ιδιαίτερο dress code

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το πρωινό» και της δημοσιογράφου Φαίης Φώτου, οι μελλόνυμφοι σχεδιάζουν τριήμερο γλέντι για τον γάμο τους με το πρόγραμμα να διαμορφώνεται ως εξής: Στις 30 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί ένα pre-wedding πάρτι στο οποίο οι καλεσμένοι οφείλουν να τηρήσουν το λευκό dress code.

https://www.instagram.com/p/C3elv_VssWt/

Μία ημέρα αργότερα το ζευγάρι θα διοργανώσει ένα Νιγηριανό πάρτι με παραδοσιακές στολές ενώ την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου θα τελεστεί ο γάμος τους στον οποίο αναμένεται να δώσουν το παρών πολλά ηχηρά ονόματα από τον χώρο του αθλητισμού.

https://www.instagram.com/p/CxT8F0iu14S/

Στη φωτό του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τη Theron, το καλύτερο σχόλιο έκανε η αγαπημένη του, Μαράια

Αντετοκούνμπο και Riddlesprigger έχουν αποκτήσει δύο γιους (τον 4χρονο Liam Charles και τον 3χρονο Maverick Shai) και την Eva Brook η οποία γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2023.

Το ζευγάρι αγόρασε πρόσφατα νέο σπίτι στην Ελλάδα ενώ η σύντροφος του μπασκετμπολίστα έχει εκφράσει αρκετές φορές δημόσια την αγάπη-θαυμασμό της για τη χώρα μας.

https://www.instagram.com/p/CqvpQgZOC-A/

«Το σπουδαιότερο πράγμα σε σχέση με την Ελλάδα είναι ότι έχω να επισκεφθώ τα μέρη και να συναντήσω τους ανθρώπους που είναι μέρος της ιστορίας του Γιάννη», είχε γράψει σε παλαιότερη ανάρτησή της η Riddlesprigger καταλήγοντας: «Σ’ αγαπώ Ελλάδα».

Όπως είχε αναφέρει ο πρόεδρος του δικτύου E-real Estates, Θεμιστοκλής Μπάκας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ο ΝΒΑer σκοπεύει να μετακομίσει άμεσα στο Ψυχικό με την οικογένειά του και τη μητέρα του. Το ακίνητο βρίσκεται σε οικόπεδο 1.585 τ.μ., με την κατασκευή να καταλαμβάνει συνολικά 998,27 τετραγωνικά μέτρα.

κεντρικής: giannis_an34



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό