20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι δύο στιγμές που οδήγησαν τους Μπακς στην ανατροπή

Ειδήσεις Ελλάδα

Το κόψιμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον Ντιάντρε Έιτον ή το κλέψιμο του Τζρου Χόλιντεϊ που κατέληξε σε alley oop του Greek Freak; Ο λογαριασμός του NBA στο twitter έχει δίλημμα.

Οι Μιλγουόκι Μπακς βρέθηκαν να κυνηγούν τους Φίνιξ Σανς στην αρχή της σειράς των τελικών. Το Game 6 τους βρίσκει μπροστά με 3-2 και ένα παιχνίδι στο Fiserv Forum που μπορεί να αποδειχθεί ιστορικό και να τους στέψει πρωταθλητές NBA για δεύτερη φορά.

Για να συμβεί αυτή η ανατροπή χρειάστηκε βελτίωση, πίστη και… Γιάννης Αντετοκούνμπο. Αυτό ισχυρίζεται και ο λογαριασμός του NBA στο twitter, που ένωσε σε ένα βίντεο τις δύο στιγμές που έκριναν τα πάντα μέχρι στιγμής.

Από τη μία, υπάρχει το κόψιμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην προσπάθεια του Ντιάντρε Έιτον για κάρφωμα, με περίπου 75 δευτερόλεπτα να απομένουν στο Game 4 και τους Σανς να έχουν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν σε 101-101. Δεν τα κατάφεραν και οι Μπακς έφεραν στα ίσια τη σειρά.

Από την άλλη, υπάρχει το κλέψιμο του Τζρου Χόλιντεϊ στον Ντέβιν Μπούκερ, μόλις 20” πριν από το τέλος του Game 5 κι ενώ οι Μπακς ήταν μπροστά με μόλις δύο πόντους. Η φάση κατέληξε με alley-oop του Αντετοκούνμπο και τη νίκη που έφερε την ανατροπή.

Game Night για τη μεγάλη βραδιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, στατιστικά, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα, πολύ “Γιάννης Αντετοκούνμπο” και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ μόνο στο SPORT24.

Κάντε subscribe στο channel του SPORT24 στο Youtube και δείτε αποκλειστικό υλικό από τους Τελικούς του NBA!

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό