18.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Επιστρέφει με την Εθνική ο «Greek Freak» – Εκτός οι Παπαγιάννης, Μποχωρίδης

Ειδήσεις Ελλάδα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο «Greek Freak» θα αγωνιστεί κανονικά στην πρεμιέρα της Ελλάδας στο τουρνουά Ακρόπολις με αντίπαλο την Πολωνία.

Μετά την απουσία του στο φιλικό με την Ισπανία στη Μαδρίτη, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επιστρέφει στις υποχρεώσεις της Εθνικής.

Ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς είχε κάποιες ήπιες ενοχλήσεις στο γόνατο, αλλά πλέον επιστρέφει δριμύτερος για τα ματς του τουρνουά Ακρόπολις, το οποίο αποτελεί πρόβα τζενεράλε ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Ο «Greek Freak» θα αγωνιστεί κανονικά στην πρεμιέρα με την Πολωνία, από την οποία θα απουσιάσει ο Γιώργος Παπαγιάννης. Ήταν γνωστό ότι ο σέντερ του Παναθηναϊκού δεν θα αγωνιστεί στο Ακρόπολις, αλλά ούτε και στο ματς με τη Σερβία στο Βελιγράδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Εκτός από το αποψινό ματς είναι κι ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

Οι 14 που έχει στη διάθεση του ο Δημήτρης Ιτούδης είναι οι: Παπανικολάου, Καλάθης, Σλούκας, Γιάννης, Θανάσης και Κώστας Αντετοκούνμπο, Παπαπέτρου, Ντόρσεϊ, Λαρεντζάκης, Αγραβάνης, Κασελάκης, Λούντζης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γόντικας.

Οι μεταδόσεις του τουρνουά Ακρόπολις

Η Εθνική θα αντιμετωπίσει απόψε (17/8) την Πολωνία, την Πέμπτη (18/8) θα παίξει με την Γεωργία και την Παρασκευή (19/8) με την Τουρκία. Η ΕΡΤ θα καλύψει τηλεοπτικά τους τρεις αγώνες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, αλλά και τα υπόλοιπα ματς του τουρνουά Ακρόπολις.

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

Τουρκία-Γεωργία 101-8821:00 Ελλάδα-Πολωνία ΕΡΤ1

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

18:00 Πολωνία-Τουρκία ΕΡΤ321:00 Γεωργία-Ελλάδα ΕΡΤ1

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

18:00 Γεωργία-Πολωνία ΕΡΤ321:00 Ελλάδα-Τουρκία ΕΡΤ 1

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό