27 C
Athens
Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Εγώ παντρεύομαι; Με κάλεσαν εμένα στον γάμο μου;» [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φημολογείται εδώ και αρκετό καιρό πως θα παντρευτεί στα τέλη του Αυγούστου με την σύντροφό του και μητέρα των παιδιών του, Mariah. Στο ενδιάμεσο, παράλληλα, έχουν γίνει γνωστές και πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το γάμο, όπως για παράδειγμα πως αυτός θα διεξαχθεί στο Costa Navarino.

Η λίστα των καλεσμένων αναμένεται να προκαλεί… ίλιγγο, με τεράστιες προσωπικότητες όπως οι Λεμπρόν Τζέιμς, Κιλιάν Εμπαπέ και Σερένα Γουίλιαμς να βρίσκονται στη λίστα! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι στην Ελλάδα ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά που συμμετέχει η Εθνική μας ομάδα και ο «Greek Freak» μίλησε στις κάμερες για αυτό το μεγάλο φημολογούμενο event.

Εντούτοις, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φάνηκε ανήξερος για το γεγονός πως ο ίδιος παντρεύεται, ενώ έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες όταν του ζητήθηκε να μιλήσει για το τι μέλλει γενέσθαι εκεί.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ποιος παντρεύεται;Δημοσιογράφος: Εσύ…Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε;Δημοσιογράφος: Έτσι ακούσαμε ότι παντρεύεσαι τον Αύγουστο. Στο Costa Navarino…Γιάννης Αντετοκούνμπο: Με κάλεσαν εμένα στον γάμο μου; Δεν ξέρω… Τώρα ότι παντρεύομαι εγώ… γιατί είναι είδηση αυτό, δεν μπορώ να καταλάβω…

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αμέσως μετά από αυτές τις δηλώσεις φέρεται πως μίλησε με τους δημοσιογράφους και τους είπε off camera πως δεν πρόκειται να παντρευτεί αυτός, αλλά ο αδελφός του Κώστας με την δική του σύντροφο.

Η Εθνική Ελλάδας αρχίζει τις υποχρεώσεις της στο Προολυμπιακό τουρνουά την Τετάρτη (03/07, 21:00) απέναντι στη Δομινικανή Δημοκρατία, με τον Λούκα Ντόντσιτς να «υποκλίνεται» στον «Greek Freak» και να παραδέχεται πως κανείς δεν γνωρίζει πώς μπορεί να τον σταματήσει!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό