23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γιάνης Βαρουφάκης: Πρώτη εμφάνιση μετά την επίθεση – Τι είπε

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιάνης Βαρουφάκης έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά την επίθεση που δέχθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στα Εξάρχεια.

Με εμφανή τα σημάδια από τα χτυπήματα που δέχθηκε, ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, περιέγραψε τη στιγμή της επίθεσης σε βάρος του μιλώντας στον τηλεοπτικό αέρα του Ant1.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βαρουφάκης υπέστη κάταγμα στη μύτη. Για την υπόθεση έχει συλληφθεί ένας 17χρονος, ωστόσο, ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 επιμένει ότι ο δράστης ήταν «ένας 25χρονος εξασκημένος στη χειρουργική βία».

«Τώρα είμαι καλά» είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης όταν ο παρουσιαστής σχολίασε την εικόνα του. «Έπρεπε να με δεις πριν από 24 ώρες. Οι άνθρωποι στον Ευαγγελισμό έκαναν θαύματα. Νιώθω ότι έχω ξανανιώσει. Η μύτη είναι σπασμένη σε έξι σημεία» είπε ενώ περιγράφοντας της επίθεση σημείωσε:

«Ηταν 7 άτομα αυτοί που μπήκαν στο εστιατόριο. Προφανώς ήθελαν σύρραξη. Εγώ βγήκα μόνος μου επίτηδες, ένας συγκεκριμένος ο οποίος ήταν 25-26, με έσπρωχνε και με χτύπαγε και εκεί άρχισε να με γρονθοκοπά. Και όταν έπεσα στο πάτωμα δέχθηκα και τις κλωτσιές αλλά ήταν χειρουργικές, ήταν μόνο στη μύτη», είπε χαρακτηριστικά, ενώ για το τι του έλεγαν την ώρα που τον χτυπούσαν ο ίδιος ανέφερε πως του έλεγαν «για να μάθεις να ψηφίζεις μνημόνια».

Σχετικά με τους αστυνομικούς που έχει ως ασφάλεια, ο ίδιος υπογράμμισε ότι «θα αλλάξουν πλέον τα πράγματα, λόγω απαίτησης της συζύγου μου», η οποία του είπε ότι «από εδώ και πέρα θα έχεις μαζί αστυνομικούς».

Ωστόσο ο κ. Βαρουφάκης επανέλαβε: «Μην μπούμε όμως στη διαδικασία αυτή. Εγώ αναρρώνω. Η 57 των Τεμπών δεν αναρρώνουν και δεν θέλω να αποπροσανατολίσουμε την κοινή γνώμη από μια εθνική τραγωδία» σημείωσε ο Βαρουφάκης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό